Traktorová sekačka AS Motor Allmäher AS 940 Sherpa

  • Úvod
  • Traktorová sekačka AS Motor Allmäher AS 940 Sherpa

Ať již pro profesionální nebo soukromé využití, Allmäher AS 9404 Sherpa nově definuje bezpečnost zahradních traktorů na svazích. Jeho trvalý pohon všech kol s uzávěrkou diferenciálu zajišťuje spolehlivou směrovou stabilitu při jízdě ve svahu a poskytuje optimální brzdnou sílu při jízdě ze svahu. Jeho hydrostatická převodovka umožňuje cítit výkon a trakci motoru. Dokonale vyladěné chlazení hnací převodovky všech čtyř kol zajišťuje maximální výkon i v případě dlouhodobého profesionálního provozu. Jeho nízká hmotnost,vybavení, nízké těžiště a v neposlední řadě stabilní a sklopná ochrana proti převrácení zajišťují nejvyšší úroveň bezpečnosti, především při práci v silně kopcovitém terénu.

Usaďte se do variabilně nastavitelného a ergonomicky tvarovaného sedadla. Dokonce i vyšší osoby si rychle zvyknou na ovládání traktoru, a to díky praktickému volantu a přehledně uspořádaným ovládacím prvkům.

Bezproblémové sekání (se šířkou sekání 90 cm a zadním výhozem) a dokonalé mulčování jsou dílem systému dvojitého nože AS Motor.

Allmäher AS 940 Sherpa tak překonává většinu očekávání a plní své úkoly s nadhledem a zábavou; rovněž ale především zajišťuje jednu věc: poskytuje vám bezpečnost.

Motor Briggs&Stratton Professional Series 8 V-Twin
Zdvihový objem 724 ccm
Výkon motoru 16,5 / 22,4 kW/k.
Jmenovité otáčky 3300 ot./min.
Pohon trvalý pohon všech kol, hydrostatický
Rychlost 0-6,2 / 0-6,0 km/h
Palivová nádrž 15 l
Šíře pracovního záběru 90 cm
Výška sečení 50-105 mm
Nastavení výšky sečení centrální, 5 úrovní
Šasi ocelové, 3 mm
Rozměry (dxšxv) 1910x980x1520 mm
Hmotnost 290 kg