Pásový dumper Yanmar C30R-3TV

  • Úvod
  • Pásový dumper Yanmar C30R-3TV

Yanmar C30R-3TV je dumper kompaktních rozměrů s možností plného otáčení na místě. Tato konfigurace nabízí vysokou efektivitu práce a produktivitu. Dumper je ideální pro práci ve stísněných prostorech, zejména na městských stavbách.

Místo pro obsluhu je velké a prostorné a proporcionální řídicí systém zaručuje přesné a jemné ovládání dumperu, což zvyšuje pohodlí obsluhy při práci. Přístrojová deska má ovládací prvky umístěny blízko LED obrazovky, což zvyšuje viditelnost. Prostor obsluhy je kryt ochrannou stříškou, sedačka je vybavena bezpečnostním pásem a parkovací brzda má funkci automatické aktivace, to vše vysoce přispívá k bezpečnosti práce.

Tato varianta dumperu je vybavena speciální korbou namontovanou na otáčecím rámu, což dodává dumperu nesrovnatelnou manévrovatelnost a umožňuje mu vyklápět materiál do výkopu za jízdy a zároveň udržovat bezpečnou vzdálenost.

Vlastnosti Yanmar C30R-3TV

  • Praktická otáčecí korba
    Korba mini-dumperu C30R-3TV je namontovaná na otáčecím rámu, který se může otáčet v rozsahu až 180° (90° doleva a 90° doprava), což zvyšuje manévrovatelnost dumperu, jeho produktivitu a bezpečnost na pracovišti.
  • Otočná sedačka
    Mini-dumper C30R-3TV je v základu vybaven speciální otočnou sedačkou, sedačka se otáčí i s joysticky a pákami, což umožňuje obsluze vždy sedět ve směru jízdy. Toto unikátní vlastnost zvyšuje bezpečnost, viditelnost a snižuje nebezpečí poškození.
  • Silný motor Yanmar
    Spolehlivý vodou chlazený motor Yanmar 4TNV88C-KFW s přímým vstřikováním a filtrem pevných částic (DPF) o výkonu 34,3 kW / 46 HP. Motor dosahuje ještě nižší spotřeby paliva díky novému systému automatického řízení a snižování otáček a režimu pojezdu ECO.
  • Snadná údržba
    Velký kryt motoru se dá do široka otevřít, což umožňuje snadný přístup ke všem hlavním součástem motoru a urychluje tak kontrolu a případné opravy. Intervaly údržby jsou prodlouženy na 500 motohodin a filtr sazí musí být vyčištěn dokonce jen jednou za 3 000 motohodin.
  • Maximální bezpečnost
    Pro dosažení maximálního bezpečí je mini-dumper C30R-3TV v základu vybaven stříškou s ochrannou konstrukcí ROPS (ochrana proti převrácení) a FOPS (ochrana proti padajícím objektům), dále bezpečnostním pásem na sedačce, otočnou sedačkou a automatickou bezpečnostní parkovací brzdou.
  • Komfortní obsluha
    Obsluha mini-dumperu C30R-3TV je snadná a pohodlná. Obsluha má pod stříškou k dispozici dostatek místa, zejména pro nohy. Přístrojová deska má spínače a jiné ovládací prvky umístěny blízko LED obrazovky , což zvyšuje viditelnost obsluhy a dělá ovládaní intuitivní a bezpečné.
  • Digitální rozhraní
    Mini-dumper C30R-3TV je v základu vybaveno digitálním rozhraním se základními informacemi o stroji. 3.3" display řídicího panelu na pravé straně podává obsluze informace o spotřebě paliva, počtu motohodin, stavu stroje, intervalech údržby, a v přívadě poruchy i informace o zjištěné závadě.
  • Systém HST
    Mini-dumper C30R-3TV je vybaven novým vylepšeným hydrostatickým převodovým systémem HST (HydroStatic Transmission), který využívá 2 pump a 2 motorů a je vybaven funkcí, která zabraňuje zastavení motoru. Automatické řízení hydraulického tlaku umožňuje dumperu plynulé otáčení, což zvyšuje manévrovatelnost a produktivitu dumperu a zvyšuje komfort obsluhy.
  • Unikátní podvozek
    Podvozek mini-dumperu C30R-3TV je vybaven velmi robustní prodlouženou konstrukcí, což zvyšuje trakční síly a v kombinaci s optimálním rozložením váhy zvyšuje stabilitu dumperu, jeho produktivitu a komfort obsluhy. Pásy jsou nasazeny na celkem 24 pojezdových kladek namontovaných v párech, které lépe tlumí nárazy na překážky, což prodlužuje životnost systému a vysoce zlepšuje jízdní vlastnosti na jakémkoliv povrchu.
Výkon motoru 34,3 / 46 kW/k.
Rychlost 5,7 / 11 km/h
Nosnost 2500 kg
Objem korby 1,13 (zarovnaný materiál) / 1,50 (nahromaděny materiál) m3
Rozměry (dxšxv) 3640x1550x2310 mm
Hmotnost 2865 kg

Praha

Zlínský kraj