Pásový dumper Yanmar C30R-3

  • Úvod
  • Pásový dumper Yanmar C30R-3

Yanmar C30R-3 je dumper s robustním a silným podvozkem, který mu poskytuje vynikající výkon na jakémkoliv pracovišti, dokonce i ve stísněných prostorech a na nerovném terénu. Vysoká pojezdová rychlost a přepravní kapacita dumperu umožňuje převážet velké množství materiálu snadno a rychle. Díky vysoké stoupavosti a světlé výšce se dumper snadno vyhýbá překážkám a jednoduše dostává i do izolovaných míst.

Kompaktní rozměry dumperu v kombinaci s možností plně se otáčet na místě umožňují jeho snadné manévrování ve stísněných prostorech. Dumper je tak vhodný pro práci zejména na projektech městských staveb, kde se s ním práce provede pohodlně a jednoduše.

Dumper je navíc vybaven ochrannou stříškou, která splňuje ty nejpřísnější bezpečnostní normy, obsluha tak může praci vykonávat v klidu a bez zbytečných obav.

Vlastnosti Yanmar C30R-3

  • Postranní klapky
    Korba mini-dumperu C30R-3 je kromě standardní zadní klapky navíc vybavena sklápěcími postranními klapkami, které výrazně usnadňují a zrychlují nakládání a vykládání materiálu. Všechny klapky se dají otevřít samostatně.
  • Otočná sedačka
    Mini-dumper C30R-3 je v základu vybaven speciální otočnou sedačkou, sedačka se otáčí i s joysticky a pákami, což umožňuje obsluze vždy sedět ve směru jízdy. Tato unikátní vlastnost zvyšuje bezpečnost, viditelnost a snižuje nebezpečí poškození.
  • Silný motor Yanmar
    Spolehlivý vodou chlazený dieselový motor Yanmar 4TNV88C-KFW s přímým vstřikováním a filtrem pevných částic (DPF) o výkonu 34,3 kW / 46 HP. Motor dosahuje ještě nižší spotřeby paliva díky novému systému automatického řízení a snižování otáček a režimu pojezdu ECO.
  • Snadná údržba
    Velký kryt motoru se dá do široka otevřít, což umožňuje snadný přístup ke všem hlavním součástem motoru a urychluje tak kontrolu a případné opravy. Intervaly údržby jsou prodlouženy na 500 motohodin a filtr sazí musí být vyčištěn dokonce jen jednou za 3 000 motohodin.
  • Maximální bezpečnost
    Pro dosažení maximálního bezpečí je mini-dumper C30R-3 v základu vybaven stříškou s ochrannou konstrukcí ROPS (ochrana proti převrácení) a FOPS (ochrana proti padajícím objektům), dále bezpečnostním pásem na sedačce, otočnou sedačkou a automatickou bezpečnostní parkovací brzdou.
  • Komfortní obsluha
    Obsluha mini-dumperu C30R-3 je snadná a pohodlná. Obsluha má pod stříškou k dispozici dostatek místa, zejména pro nohy. Přístrojová deska má spínače a jiné ovládací prvky umístěny blízko LED obrazovky , což zvyšuje viditelnost obsluhy a dělá ovládaní intuitivní a bezpečné.
  • Digitální rozhraní
    Mini-dumper C30R-3 je v základu vybaven digitálním rozhraním se základními informacemi o stroji. 3.3" display řídicího panelu na pravé straně podává obsluze informace o spotřebě paliva, počtu motohodin, stavu stroje, intervalech údržby, a v přívadě poruchy i informace o zjištěné závadě.
  • Systém HST
    Mini-dumper C30R-3 je vybaven novým vylepšeným hydrostatickým převodovým systémem HST (HydroStatic Transmission), který využívá 2 pump a 2 motorů a je vybaven funkcí, která zabraňuje zastavení motoru. Automatické řízení hydraulického tlaku umožňuje dumperu plynulé otáčení, což zvyšuje manévrovatelnost a produktivitu dumperu a zvyšuje komfort obsluhy.
  • Unikátní podvozek
    Podvozek mini-dumperu C30R-3 je vybaven velmi robustní prodlouženou konstrukcí, což zvyšuje trakční síly a v kombinaci s optimálním rozložením váhy zvyšuje stabilitu dumperu, jeho produktivitu a komfort obsluhy. Pásy jsou nasazeny na celkem 24 pojezdových kladek namontovaných v párech, které lépe tlumí nárazy na překážky, což prodlužuje životnost systému a vysoce zlepšuje jízdní vlastnosti na jakémkoliv povrchu.
Výkon motoru 34,3 / 46 kW/k.
Rychlost 5,7 / 11 km/h
Nosnost 2500 kg
Objem korby 0,88 (zarovnaný materiál) / 1,24 (nahromaděny materiál) m3
Rozměry (dxšxv) 3280x2310x1550 mm
Hmotnost 2650 kg

Praha

Zlínský kraj