Malotraktor Branson 1905h

  • Úvod
  • Malotraktor Branson 1905h

Nový malotraktor Branson 1905h představuje optimální volbu pro každého, kdo hledá silný kompaktní stroj pro každodenní využití. Motor Yanmar o výkonu 19 k nabízí dostatek výkonu pro všechny myslitelné práce, dvojstupňová hydrostatická převodovka s automatickou regulací otáček motoru je skvělým pomocníkem.

Pro myximální pohodlí obsluhy je samozřejmě vybavena i funkcí tempomatu. Motor je umístěn pod jednodílnou moderní kapotou s širokým otevíracím úhlem. Zadní a mezinápravový vývodový hřídel je zapínán pod zatížením, kdykoliv během jízdy, zadní tříbodové závěsy kategorie 1 zaručují dostatečnou nosnost pro všechny vhodné nesené stroje.

Samozřejmostí je vypínatelný pohon 4x4 a uzávěrka diferenciálu zadní nápravy. Možnosti traktorů rozšiřuje bohatá nabídka továrního příslušenství, jako např. čelní závěs, čelní nakladač a uzavřená kabina s topením.

Hydrostatická převodovka

2-stupňová hydrostatická převodovka je standardně vybavena tempomatem a systémem ADS - Automotive Drive System, automaticky regulujícím motáčky motoru v závislosti na sešlápnutí pojezdových pedálů. Malotraktory Branson 1905h dosahují maximální rychlosti až 13,3 km/h.

Přední a zadní náprava, pohon 4x4

Odpojitelný pohon 4x4 a uzávěrka diferenciálu zadní nápravy usnadňují práci v obtížných podmínkách. Přední náprava je vybavena uzavřenými koncovými převody v olejové lázni s kuželovým soukolím, díky kterým traktory disponují vysokou obratností i světlou výškou.

Komfortní pracoviště obsluhy

Snadno čitelné ukazatele na přístrojovém panelu zobrazují nejdůležitější údaje - otáčky, teplotu chladící kapaliny a stav palivové nádrže. Dále se zde nacházejí výstražné kontrolky žhavení, tlaku oleje, světel a směrovek. Vedle volantu jsou na jedné straně umístěné ovladače světel a výstražného osvětlení, na druhé straně spínač tempomatu a páka ručního plynu.

Veškeré ovládací prvky jsou ergonomicky rozmístěny ve snadném dosahu řidiče. Komfortní nastavitelné sedadlo a rovná podlaha zajišťují vysoké pohodlí.

Zadní tříbodový závěs, hydraulika

Zadní tříbodový závěs s mechanickou polohovou regulací disponuje zvedací silou 5 kN. Otáčky zadního vývodového hřídele 540 ot/min a mezinápravového vývodového hřídele 2500 ot/min dovolují pracovat s širokou řadou příslušenství.

Motor Yanmar 3TNV74F
Typ motoru kapalinou chlazený, vznětový
Výkon motoru 14 / 19 kW/k.
Počet válců 333
Zdvihový objem 993 ccm
Palivová nádrž 25 l
Řízení s posilovačem
Pohon 2x4 / 4x4
Převodovka hydrostatická - 2 stupně
Max. pojezdová rychlost 13,3 km/h
Zadní 3-bodový závěs Kat. I
Max. zvedací síla 5 kN
Pracovní hydraulika 15,8 l/min.
Zadní vývodová hřídel 540 ot./min.
Pneumatiky přední 16x7.50-8
Pneumatiky zadní 24x12.00-12
Rozvor 1350 mm
Světlá výška 220 mm
Rozměry (dxšxv) 2270x1130-1140x2260 mm
Pohotovostní hmotnost 725 kg

Jihočeský kraj

Jihomoravský kraj

Moravskoslezský kraj