Univerzální nosič nářadí Vitra C2.25

  • Úvod
  • Univerzální nosič nářadí Vitra C2.25

Vitra C2.25 je nejmenší model řady, se silným podvozkem o šířce pouhých 105 cm, kloubovým řízením a pohonem všech kol, kompaktní a flexibilní - ideální pro pracovní den v rušném městském provozu. Díky výkonnému vznětovému motoru STAGE V přispívá také ke zkvalitnění prostředí bez kompromisů ve výkonu.

Vyvinuta s důrazem na pracovní podmínky a pohodlí řidiče

Vitra staví řidiče a jeho pohodlí na první místo. Všechny modely Vitra jsou vybaveny stejnou komfortní kabinou vybudovanou dle nejpřísnějších bezpečnostních pravidel, ale bez kompromisů ohledně komfortu nebo pracovních podmínek. Pohodlnost spočívá v našem nově vyvinutém odpružení kabiny „Silent Cabin“ s až osmi hydraulickými tlumiči, poskytujícími komfort, který jsme mohli zažít pouze u mnohem větších strojů, jako jsou nákladní automobily a větší zemědělské traktory.

Vylepšená multifunkčnost

Vitra je natolik silná a vybavená, aby se stala základním strojem pro jakýkoli pracovní úkol. Díky kompaktním vnějším rozměrům, plně hydraulickému pohonu všech kol a flexibilnímu kloubovému řízení z ní činí dokonalého pracovního partnera pro všechny úkoly - po celý rok. S variabilitou pracovního nářadí a nejpružnějším, osvědčeným montážním systémem na trhu neexistují v použití Vitry prakticky žádná omezení. Vitra poskytuje nízkou průměrnou hodinovou sazbu a je atraktivní investicí bez ohledu na typ úkolů

Výborný přehled, bezpečnost a komfort především

Velké prosklené plochy přes celou kabinu Vitry zajišťují řidiči úplný přehled, ať už seče trávu v oblastech s mnoha překážkami, zametá podél chodníku nebo odklízí sníh tam, kde je omezený prostor. Kabina je vybavena výkonným a účinným systémem vytápění a ventilace a může být na přání vybavena klimatizací. Zakřivené čelní sklo zajišťuje optimální viditelnost, a to dokonce v úplné blízkosti stroje, aby měl řidič vždy přehled o nástroji umístěném vpředu.

Motor Yanmar diesel STAGE V
Výkon motoru 25 k.
Palivo nafta
Palivová nádrž 28 l
Rychlost 0-27 km/h
Kola / pneu 240/60-12
Poloměr otáčení 731 mm
Rozvor 1300 mm
Rozměry (dxšxv) 2790x1070x1980 mm
Hmotnost 1160 kg

Jihomoravský kraj

Královéhradecký kraj

Liberecký kraj

Moravskoslezský kraj

Ústecký kraj