Rypadlo Yanmar ViO57-6B

  • Úvod
  • Rypadlo Yanmar ViO57-6B

Yanmar ViO57-6B je pásové rypadlo konceptu ViO – s nulovým přesahem zádě. Ideální pro nasazení ve stísněných prostorech, jednoduchá přeprava, komfortní obsluha. Mimořádná patentovaná konstrukce robustního výložníku stroje s mimoosým kopáním a vysokými rypnými a zvedacími silami.

Vlastnosti Yanmar ViO57-6B

  • Přečerpávací pumpa
    Základní výbavou minirypadla ViO57-6B je elektrická přečerpávací pumpa pro čerpání PHM. Výbava pumpou výrazně zjednodušuje tankování PHM do stroje a díky sítku zabudovanému do hadice snižuje riziko načerpání nečistot v palivu.
  • Snadný přístup k údržbě
    Denní údržba je jednoduchá a rychlá. Kryt motoru a postraní a horní kryt se dají do široka otevřít, což umožňuje snadný přístup ke všem hlavním součástem: vzduchový filtr, kompresor, chladič, čerpadlo, baterie, nádrže provozních kapalin a další.
  • Snadná obsluha
    Minirypadlo ViO57-6B je v základu vybaveno pomocným hydraulickým okruhem, který je řízen proporcionálním ovládáním na joysticku, které přizpůsobuje směr a velikost průtoku oleje. Vytočení výložníku lze snadno ovládat pravým pedálem, což celkově usnadňuje práci.
  • Motor nové generace
    Spolehlivý vodou chlazený dieselový motor Yanmar 4TNV86CT-PBV s filtrem pevných částic (DPF) a s přímým vstřikováním o výkonu 34,5 kW. Motor dosahuje ještě nižší spotřeby paliva díky novému systému automatického řízení a snižování otáček a režimu pojezdu ECO.
  • Pracovní LED světlo
    Minirypadlo ViO57-6B je v základu vybaveno pracovním LED světlometem zabudovaným pod ramenem. Pracovní světlomet umožňuje obsluze pracovat bezpečně, přesně a efektivně v noci nebo v prostředí se sníženou viditelností. Provedení LED navíc snižuje spotřebu energie.
  • Mimoosé kopání
    Systém mimoosého kopání s celkovým rozsahem vytočení ramene o velikosti 132° dává minirypadlu ViO57 nedostižnou volnost a univerzálnost nasazení. Robustní konstrukce v kombinaci s vysokými rypnými silami zabezpečují vysokou efektivitu a dlouhou životnost tohoto systému.
  • Hydraulický systém ViPPS
    Patentovaný unikátní hydraulický systém ViPPS (ViO Progressive Pumps System) kombinuje u minirypadla ViO57-6B výkon 4 samostatných hydraulických čerpadel o celkovém průtoku 139,4 l/min. Systém tak dosahuje výjimečné síly a rychlosti při zachování příjemné jemnosti a plynulosti ovládání a to vše i za jízdy.
  • Komfortní kabina
    Perfektní panoramarický výhled v kombinaci s prostornou pohodlnou kabinou konceptu "Universal Design" zaručují u rypadla ViO57-6B jeho příjemné ovládání. Intuitivně rozmístěné ergonomické ovládací prvky spolu s jemným joystickovým ovládáním pak výrazně zvyšují efektivitu nasazení rypadla.
  • Absolutně nulový přesah
    Minirypadlo ViO57-6B je konstruováno s absolutně nulovým přesahem zádě přes pásy, ani protizávaží, ani přední část horního rámu nepřesahují šířku pásů. Tento koncept je společný pro všechna rypadla a minirypadla Yanmar řady ViO. Obsluha díky tomu může bez obav z poškození plně využít minirypadlo i ve stísněných prostorech, jako například při práci u zdi.
Výkon motoru 34,5 / 46,9 kW/k.
Rychlost 2,2 / 4,4 km/h
Hloubkový dosah 3710 / 4000 (prodloužené rameno) mm
Rozměry (dxšxv) 5510/6070x1990x2540 mm
Hmotnost 5485 kg

Praha

Zlínský kraj