Pásový minidumper Yanmar C08-A Power

  • Úvod
  • Pásový minidumper Yanmar C08-A Power

Yanmar C08-A Power je mini-dumper s kompaktními rozměry, díky kterým se dostane do míst, kam se žádný jiný sklápěč nedostane. C08-A Power je tak ideální pro práci ve stísněných prostorech a díky spolehlivosti a vysokému výkonu je vhodný zejména pro demolice, renovace, terénní úpravy a nasazení v zemědělství.

Vysoká nosnost a velká kapacita korby s předním výsypem umožňují dumperu nasazení ve většině prací. C08-A Power je tak vhodný pro transport jakýchkoliv materiálů, zejména stavebního materiálu a odpadu ze stavby.

Silný a stabilní podvozek vybavený pojezdovými kladkami umožňuje dumperu pracovat i v nerovném terénu. Pevné gumové pásy nepoškozují asfalt a nabízí vynikající přilnavost, C08-A Power tak může stoupat do schodů a pracovat na jakémoliv povrchu, včetně bahna, sněhu a sypkých povrchů.

Vlastnosti Yanmar C08-A Power

  • Ergonomické ovládání
    Mini-dumper C08-A Power je přístupný z obou stran a velice snadno se ovládá. Intuitivní a ergonomické ovládací páky zvyšují pohodlí obsluhy a umožňují přesné ovládání stroje.
  • Snadný přístup k údržbě
    Velký kryt motoru se dá do široka otevřít a umožňuje tak optimální přístup ke všem hlavním součástem motoru a bodům údržby. Denní údržba je tak snadná a rychlá.
  • Sklápěcí schůdek
    V případě potřeby si může obsluha mini-dumperu C08-A Power sklopit pomocný schůdek, na kterém pak může při práci stát. Použití schůdku výrazně snižuje riziko pádu a únavu obsluhy.
  • Motor Yanmar
    Spolehlivý vzduchem chlazený motor Yanmar LV 100 bez filtru pevných částic (DPF) o výkonu 6,5 kW / 8,7 HP. Motor je do stroje namontován unikátním způsobem, který snižuje vibrace na minimum.
  • Power +
    Mini-dumper C08-A může být dodán ve verzi Power +, která je dovybavena přídavnou nakládací lopatou. Lopata usnadňuje nakládání a může být použita i jako podpěra, což zvyšuje celkovou stabilitu dumperu.
  • Bezpečná obsluha
    Mini-dumper C08-A Power je v základu vybaven ochrannou konstrukcí řídicí desky, která zároveň funguje jako držadlo. Stroj je dále vybaven klaxonem, uzamykatelnou parkovací brzdou a 2filtrovým systémem, který chrání motor při práci v náročných podmínkách.
Výkon motoru 6,5 / 8,7 kW/k.
Rychlost 4 km/h
Nosnost 800 kg
Objem korby 0,45 (Power) / 0,34 (Power +) m3
Rozměry (dxšxv) 1926x810-835x1336 mm
Hmotnost 570 (Power) / 660 (Power +) kg

Praha

Zlínský kraj