Minirypadlo Yanmar ViO23-6

  • Úvod
  • Minirypadlo Yanmar ViO23-6

Nový model Yanmar ViO23-6 je minirypadlo s absolutně nulovým přesahem zádě, které dosahuje dokonalé rovnováhy mezi snížením spotřeby pohonných hmot, zvýšením bezpečí při práci a zvýšením pohodlí obsluhy, to vše v mimořádně kompaktním provedení.

Díky optimálnímu rozložení váhy a vybavení roztahovatelným podvozkem poskytuje minirypadlo ViO23-6 vynikajícíc stabilitu a vysoké rypné a zvedací síly.

ViO23-6 je nejmenší minirypadlo řady ViO vybavené plnohodnotnou prostornou a pohodlnou zasklenou kabinou s vyhříváním, díky které nabízí komfort srovnatelný s mnohem větším rypadlem.

Vlastnosti Yanmar ViO23-6

  • Komfortní obsluha
    Minirypadlo je vybaveno prostornou, vyhřívanou a plně prosklenou kabinou, která poskytuje 360° rozhled a odpruženou, plně nastavitelnou sedačkou s loketními opěrkami.
  • Snadné ovládání
    Minirypadlo je vybaveno jednoduše rozloženými a ergonomicky umístěnými ovládacími prvky včetně joysticků, širokých pojezdových pedálů a pedálu pro ovládání vytočení výložníku.
  • Snadná přeprava
    Nízká přepravní hmotnost, pouhých 2 330 kg, v kombinaci s kompaktními rozměry minirypadla umožňuje jeho snadné nakládání, vykládání a přepravu na přívěsu nebo nákladním autě.
  • Digitální rozhraní
    Digitálním rozhraním se základními informacemi o stroji. 3.3" display řídicího panelu podává obsluze minirypadla informace o spotřebě paliva, počtu motohodin, stavu stroje, intervalech údržby, a v přívadě poruchy i informace o zjištěné závadě.
  • Spolehlivý motor Yanmar
    Spolehlivý, tichý a silný vodou chlazený motor Yanmar 3TNV76-PBV1 s nepřímým vstřikováním bez filtru pevných částic (DPF) o výkonu 14,6 kW / 19,6 HP. Motor dosahuje ještě nižší spotřeby díky funkci automatického snižování otáček a režimu pojezdu ECO.
  • Roztahovací podvozek
    Roztahovací podvozek a čelní radlice umožňuje nastavení šířky minirypadla v rozsahu 1 380 - 1 550 mm. Plně vysunutý podvozek poskytuje minirypadlu vynikající stabilitu, naopak plně zasunutý podvozek mu umožňuje dostat se i do těch nejmenších míst.
  • Absolutně nulový přesah
    Minirypadlo je konstruováno s absolutně nulovým přesahem zádě přes pásy, ani protizávaží, ani přední část horního rámu nepřesahují šířku pásů. Obsluha díky tomu může bez obav z poškození plně využít minirypadlo i ve stísněných prostorech, jako například při práci u zdi.
  • Ochrana všech pístnic
    Minirypadlo je vybaveno kompletní ochranou pístnice ramene, násady, lopaty a čelní radlice, s cílem minimalizovat nebezpečí poškození těchto pístnic. Toto jednoduché řešení výrazně snižuje náklady na opravy a zároveň neproduktivní prostoje rypadla z důvodu poruchy.
  • Hydraulický systém ViPPS
    Patentovaný unikátní hydraulický systém ViPPS (ViO Progressive Pumps System) kombinuje výkon 3 samostatných hydraulických čerpadel o celkovém průtoku 74,4 l/min. Systém tak dosahuje výjimečné síly a rychlosti při zachování příjemné jemnosti a plynulosti ovládání a to vše i za jízdy.
Výkon motoru 14,6 / 19,8 kW/k.
Rychlost 2,2 / 4,2 km/h
Hloubkový dosah 2450 mm
Rozměry (dxšxv) 3890/4250x1380-1550x2420/2480 mm
Hmotnost 2245 (stříška) / 2405 (kabina) kg

Praha

Zlínský kraj