Manipulátor Dieci Mini Agri Smart

  • Úvod
  • Manipulátor Dieci Mini Agri Smart

Manipulátor Dieci Mini Agri Smart s maximální nosností až 2000 kg a maximálním vertikálním dosahem až 4,35 m.

Mini Agri je ideálním strojem pro manévrování ve stísněných prostorech. Zároveň je vybaven velkou silou, vynikající ovladatelností a přesným ovládáním. Mini Agri 20.4 Smart, kompletně nový, nejmenší a nejagilnější z rodiny zemědělských manipulátorů Dieci. Celý stroj si kompletně zachovává vysoké standardy komfortu a univerzálnosti, kterými se vyznačuje každý teleskopický manipulátor Dieci. Podívejte se s námi, co vše tento nový stroj umí.

Nový Motor

Moderní a inovativní linie nové karoserie obklopují nový motor Kubota Turbo Diesel Common Rail s výkonem 50 k, s plně elektronickým ovládáním a modernizovaný tak, aby vyhovoval emisním předpisům Stage V / Tier 4f. Výfukové plyny jsou řízeny pomocí technologie DOC + DPF (Diesel Oxidation Catalyst + Diesel Particulate Filter) a čištěny automatickou regenerací.

Velký komfort

Navzdory malým celkovým rozměrům je pohodlí, které najdete v Mini Agri 20.4 Smart, přesně stejné jako u větších teleskopických manipulátorů a nabízí obsluze pohodlí při práci. Zvuková izolace, výškově nastavitelný volant, ergonomický joystick s kapacitním senzorem a integrovaným FNR , klimatizace, odkládací přihrádky, stereo systém, sluneční clona a ergonomické sedadlo s možností mechanického nebo pneumatického odpružení. Všechny tyto vlastnosti představují vysoký standard kvality Dieci.

Uspořádání palubní desky bylo zcela přepracováno, aby se zlepšilo pohodlí v kabině a díky přidanému podsvícení bylo ovládání intuitivnější a viditelnější.

Model

Motor

Výkon motoru

Zdvihový objem

Palivová nádrž

Maximální rychlost

Maximální nosnost

Max. trhací síla

Max. tažná síla

Pracovní hydraulika

Rozměry (dxšxv)

Hmotnost

Mini Agri 20.4 Smart

Mini Agri 20.4 Smart

Kubota

37 / 50 kW/k.

1826 ccm

60 l

25 km/h

2000 kg

3365 daN

3177 daN

94 l/min.

3534x1550x1929 mm

4300 kg