Univerzální nakladač Oehler OL 3750 K

  • Úvod
  • Univerzální nakladač Oehler OL 3750 K

Kloubový nakladač Oehler OL 3750 K je nový, multifunkční pomocník pro práce na farmě nebo v komunální sféře. Stroj má 3 válcový diesel motor Yanmar splňující normu EURO 5 s výkonem 37 HP. Kloubové nakladače jsou oblíbené pro svoje kompaktní rozměry, vysokou užitnou nosnost a obratnost. Vnitřní průměr otáčení je u tohoto modelu pouhých 850 mm.

Ochranná kabinová klec a protizávaží jsou ve standardu. Pro další vybavení lze objednat komfortní celoprosklenou kabinu s topením, osvětlením, stěračem čelního skla a výstražným majákem. Výška nakladače s kabinou je 2230 mm.

K nakladačům dodáváme i originální výměnné nářadí, např. shrnovací lopaty, paletizační vidle, drapákové lžíce, kleště na kulaté balíky, sněhové hydraul. nastavitelné pluhy, mulčovače na trávu, rotační sekačky na trávu, silážní kleště a další. Práce s nakladačem je snadná i díky ovládání všech funkcí joystickem.

V základní výbavě nakladače jsou mimo jiné i pracovní světla, počítadlo Mth, el. palivoměr, teploměr chladicí kapaliny motoru a nastavitelný sloupek řízení.

Motor Yanmar DPF 3-válcový diesel
Výkon motoru 27,2 / 37 kW/k.
Rychlost 20 km/h
Nosnost 2730 kg
Pneu 7,5x15 nebo 10/75-15
Vnitřní poloměr otáčení 850 mm
Celková hmotnost 1750 kg