Pařezová fréza Vermeer SC30TX

  • Úvod
  • Pařezová fréza Vermeer SC30TX

Vermeer se tímto modelem opět připomíná na pozici světového leadera v produkci pařezových fréz. S důrazem na jednoduchost obsluhy nabízí kompaktní model pařezové frézy SC30TX intuitivní ovládání, minimum servisních bodů a provedení, které Vám zaručuje, že svůj projekt snadno zvládnete.

Srdcem pařezové frézy SC30TX je 27 HP (20.1 kW) benzínový motor Kohler s elektronickým vstřikováním paliva (EFI), které napomáhá jednoduchému startování a snižuje provozní náklady v porovnání s běžným typem motorů. Hydrostatický pojezd a hydraulicky ovládané rameno eliminuje potřebu klínových řemenů a kladek, čímž opět redukuje provozní náklady a čas potřebný pro údržbu.

K dalším přednostem  pařezové frézy SC30TX se řadí kontrola přítomnosti obsluhy pro zvýšení bezpečnosti. Dva individuálně ovládané pásy pojezdu dovolují stroji nulový rádius a zvyšují manévrovatelnost stroje v limitovaných prostorech.

Nezáleží na tom, zda realizujete frézování pařezů nebo jste vedoucím půjčovny, s kompaktní a odolnou pařezovou frézou můžete bez obav spojit svoje jméno a reputaci s naším, Vermeer.

Vlastnosti Vermeer SC30TX

  • AutoSweep® systém (volitelné) monitoruje otáčky motoru a automaticky reguluje rychlost otáčeného frézovacího kola. Tento parametr eliminuje přetěžování motoru a všech stresových faktorů stroje.
  • Modifikovaná ovládací páka je nyní vybavena pevným svrchním materiálem odolným vůči opotřebení, který zajišťuje vyšší bezpečnost obsluhy.
  • Nejdelší pásy ve své třídě zajišťují stroji stabilitu, jednoduché naložení a vyložení stroje oproti jiným modelům. Nejdelší pásy mají také nejmenší měrný tlak na půdu ve své kategorii.
  • Patentovaný Yellow Jacket systém frézovacích zubů osazený POW-R™ pásky je konstruovaný pro rychlou a snadnou výměnu a servis a zároveň zvyšuje životnost frézovacích zubů a přírub.
  • 27 HP (20.1 kW) EFI Kohler motor výborně startuje i za chladného počasí, redukuje tarokování a zlepšuje celkovou ekonomiku provozu.
Výkon motoru 27 k.
Horizontální rozsah 1270 mm
Dosah nahoru/dolů 635 / 304 mm
Hmotnost 703 kg