Ořezávač hran trávníku Eliet KS 300 PRO

  • Úvod
  • Ořezávač hran trávníku Eliet KS 300 PRO

Strojem Eliet KS 300 PRO pro ořezávání hran trávníku ušetříte mnoho času a peněz. V místech, na kterých dokonce nejlepší travní sekačka ztroskotá, nasadíte jednoduše ořezávač hran trávníku Eliet. Čistý střih poskytne Vašemu trávníku opět pěstěný vzhled.

Ořezávač hran trávníku Eliet KS 300 PRO je kompaktní, ale i vysoce funkční stroj, který svůj úkol plní vynikajícím způsobem.

Vlastnosti Eliet KS 300 PRO

  • Ořezávání zaoblených tvarů
    Osa předního kola je v rovině s osou řezného nože. Nůž tak kopíruje dráhu předního kola, a proto můžete odřezávat také zaoblené tvary.
  • Bezpečnost
    Ořezávač hran trávníků je velice bezpečný stroj. Otáčející se nůž je chráněn srpovitým ochranným krytem. Nevzniká takto žádné nebezpečí odletujících kamínků.
  • Nastavení úhlu
    Úhel nože je nastavitelný. Můžete tak velmi přesně řezat i přerostlou trávu, aniž byste poškodili strukturu hran trávníku.
  • Přesný a čistý řez
    Vlivem tupých nožů při sečení jsou okraje roztřepené a trávník vysychá. Čistého a přesného řezu dosáhnete pouze ostrým nože ve vysoké rychlosti. Na tato základní fakta byl při konstrukci tohoto stroje brán zřetel. Nůž je vyroben z tvrdé oceli s ostrým řezem při otáčkách cca 3200 ot./min. Oproti nylonové struně u obyčejné strunové sekačky odřeže ořezávač hran Eliet každé stéblo jen s nepatrným narušením jeho struktury.
Motor Honda GX 160
Výkon motoru 5,5 k.
Pohon klínovým řemenem
Rychlost otáčení nože 2550 ot./min.
Materiál nože 55SiCr7
Průměr nože 300 mm mm
Max. hloubka řezu 110 mm
Nastavení úhlu nože 0° - 25° - 45°
Rozměry (dxšxv) 1250x460x900 mm
Hmotnost 37 kg

Jihomoravský kraj

Královéhradecký kraj

Liberecký kraj

Moravskoslezský kraj

Pardubický kraj

Středočeský kraj

Ústecký kraj