Malotraktor Same Tiger

  • Úvod
  • Malotraktor Same Tiger

Malotraktor Same Tiger je ideální traktor pro doplnění stávajícího vybavení středního až velkého hospodářství nebo jako hlavní traktor pro malou farmu. Jednoduchý, intuitivní a všestranný traktor Tiger je schopen pracovat na poli, a to ve velmi široké škále obtížnosti. S jeho krátkým rozvorem dostupným ve dvou modelech s pohonem 2 nebo 4 kol se tento traktor vyznačuje výjimečnou agilitou a manévrovatelností.

Klíčové vlastnosti Same Tiger

  • Motor
    Díky motorům řady SDF 1000 Euro III je Tiger extrémně odolným traktorem, který zůstává nenáročný i po tisících hodinách provozu. Varianta se 3 válci, s jednoduchou indukcí turbo a turbo intercooler, je perfektní tam, kde je potřeba vysoká produktivita při nízké potřebě. Inovační technologie vysokotlakého vstřikování malotraktoru SAME Tiger je šetrná k životnímu prostředí. Ale to není všechno. Jedinečná konfigurace spalovací komory v kombinaci s efektivnější míchání vzduchu a nafty zaručuje optimální spalování.
  • Převodovka
    Mechanická synchronizovaná jednotka zajišťuje ideální rozestup zařízení v rozšířeném rozsahu rychlostí 12 vpřed a 3 vzad při maximální rychlosti 30 km/h. Dokonalé rozložení hmotnosti, efektivní pohon předních kol a vysoká výška znamená, že malotrakotr SAME Tiger dodává vynikající produktivitu i při práci s těžkými nástroji. A pro zajištění maximální trakce za všech podmínek jsou přední a zadní diferenciály 100% uzamykatelné.
  • Hydraulický systém
    Díky čerpadlu o objemu 33 l/min a pomocným rozváděčům je hydraulický systém malotraktoru SAME Tiger stejně odolný jako ostatní části traktoru. Navíc hydrostatický systém řízení má své vlastní nezávislé čerpadlo, které zajišťuje lehké a hladké řízení ve všech situacích, a to pro maximální produktivitu i při nízkých otáčkách motoru. Zvedací kapacita je až 3 000 kg, což umožňuje použití široké škály nářadí.
  • Kabina
    Skvěle navržené linie kapoty, elegantní světlomety. Malotraktor SAME Tiger vyniká svým vlastním stylem. Vlastnosti traktoru s ergonomicky umístěnými bočními ovládacími pákami a jasně viditelnými přístroji, které řidiči umožňují přečíst všechny důležité informace potřebné pro ovládání stroje, jsou další výhodou tohoto traktoru. V neposlední řadě má Tiger také tlačítko pro uvolnění kapoty motoru pro zjednodušení pravidelné údržby.

Model

Max. výkon motoru

Jmenovité otáčky

Max. krouticí moment

Zdvihový objem

Počet válců

Max. zvedací kapacita

Tiger 65

Tiger 65

Tiger 65

Tiger 65

46,5 / 62 kW/k.

54 / 72 kW/k.

2200 ot./min.

2200 ot./min.

240 Nm

265 Nm

2887 ccm

2887 ccm

3

3

2800 kg

2800 kg

Jihomoravský kraj