Malotraktor Same Argon

  • Úvod
  • Malotraktor Same Argon

Jednoduchý, intuitivní a efektivní malotraktor Same Argon je ideální volbou pro střední až velké farmáře nebo jako hlavní traktor pro menší farmu. Víceúčelový přístroj Argon nabízí výjimečnou všestrannost a je vhodný pro širokou škálu velmi různorodých aplikací, od lehké až po ty nejtěžší práce na poli.

Dodává se ve třech modelech s motorem o výkonu 62, 72 nebo 75 koní a variantou pohonu 2 a 4 kol. Argon je optimálním řešením z hlediska agility, manévrovatelnosti a kompaktního rozvoru.

Klíčové vlastnosti Same Argon

  • Motor Malotraktor
    Argon je k dispozici ve verzi tří nebo čtyřválcových motorů řady SDF 1000 Euro III s jednoduchou indukcí turbo nebo turbo intercooler. Vysokovýkonný motor spolu s inovativními technologickými řešeními, jako je vysokotlaké vstřikování, činí z Argon³ traktor, který bude pracovat po tisíce hodin s nízkými provozními náklady a omezenou údržbou.
  • Převodovka
    Pevný a výkonný motor Argon je vybaven pětistupňovou mechanickou převodovkou o výkonu 5 ot/min, s převodovkou s vyšším výkonem a synchronizovaným pohonem 15+15 vpřed a vzad. To znamená, že traktor může pracovat od minimální rychlosti 0,29 km/h až do maximální rychlosti 40 km/h, což se rychle a snadno přizpůsobuje širokému spektru aplikací. Argon také poskytuje vynikající trakci. 100% uzamykatelné přední a zadní diferenciály zajišťují maximální trakci ve všech terénních podmínkách.
  • Hydraulický systém
    U čerpadel o objemu 45 l/min a pomocných rozváděčů 4 a 6 je hydraulický systém Argon spolehlivý a odolný. Nezávislé čerpadlo pro hydrostatický systém řízení zajišťuje lehké, hladké řízení ve všech situacích, pro maximální produktivitu i při nízkých otáčkách motoru. A protože produktivita traktoru také závisí na jeho schopnosti zajistit optimální výkonnost u nejrůznějších nástrojů, 2-rychlostní vývodová hřídel Argon splňuje i ty nejnáročnější požadavky a dodává veškerou potřebnou sílu i při práci na svazích.
  • Kabina
    Tlumiče pod palubou, zavěšené pedály, ergonomicky umístěné boční páky a přístrojová deska, ztělesňuje jednoduchost a intuitivitu tohoto traktoru a přispívá k jeho mimořádné manévrovatelnosti, a to při zachování skvělého komfortu. Same se soustředila také na co nejjednodušší údržbu - takže jednodílný kryt se otevírá jednoduchým stiskem tlačítka a všechny součásti motoru jsou snadno přístupné.

Model

Max. výkon motoru

Jmenovité otáčky

Max. krouticí moment

Zdvihový objem

Počet válců

Max. zvedací kapacita

Argon 65

Argon 65

Argon 75

Argon 75

Malotraktor Same Argon 80

Malotraktor Same Argon 80

46,5 / 62 kW/k.

51,5 / 69 kW/k.

52,5 / 72 kW/k.

2200 ot./min.

2200 ot./min.

2200 ot./min.

240 Nm

265 Nm

285 Nm

3000 ccm

3000 ccm

4000 ccm

3

3

4

3000 kg

3000 kg

3000 kg

Jihomoravský kraj