Malotraktor Lamborghini Rekord

  • Úvod
  • Malotraktor Lamborghini Rekord

Robustní, intuitivní a jednoduše ovladatelný

To jsou hlavní vlastnosti modelové řady Lamborghini Rekord. Vhodný jako univerzální stroj pro malé farmy nebo doplňkový pomocný traktor do velkých podniků.

Klíčové vlastnosti Lamborghini Rekord

  • Motor
    Tříválcové, kapalinou chlazené motory Tier3 s turbodmychadlem.
  • Převodovka
    Řada Rekord je vybavena synchronizační převodovkou s dvanáctmi rychlostmi vpřed a třemi reverzními rychlostmi vzad, pro maximální rychlost 30 km / h. Otáčky vývodové hřídele (540 / 540ECO) umožňují plné využití výkonu, a to efektivně a spolehlivě. Přední a zadní uzávěrka diferenciálu pro lepší trakci.
  • Hydraulický systém
    Hydraulický systém s čerpadlem 33 l / min. Hydrostatický systém řízení je napájen nezávislým čerpadlem, pro dokonale hladké řízení. Díky robustní konstrukci tříbodového závěsu s impozantní kapacitou 3 000 kg je možné použít širokou škálu nářadí.
  • Kabina
    Kabina řidiče je vybavena vysoce kvalitními materiály a funkcemi, inteligentním designem a mnoha přídavnými detaily, které uživateli ulehčí ovládání traktoru: například tlumiče, které se nachází pod plošinou, zavěšené pedály, ergonomické uspořádání bočních pák a jasně čitelný přístroj, který poskytuje řidiči veškeré informace potřebné k efektivnímu řízení. Pravidelná údržba je také jednodušší pomocí tlačítka na přední části traktoru, díky kterému otevřete kapotu a umožňuje tak neomezený přístup k motoru.

Model

Max. výkon motoru

Max. krouticí moment

Zdvihový objem

Počet válců

Max. zvedací kapacita

Rekord 65

Rekord 65

Rekord 75

Rekord 75

46,5 / 62 kW/k.

54 / 72 kW/k.

240 Nm

265 Nm

3000 ccm

3000 ccm

3

3

3000 kg

3000 kg

Jihomoravský kraj