Malotraktor Lamborghini Crono

  • Úvod
  • Malotraktor Lamborghini Crono

Jednoduchý, univerzální a funkční

Lamborghini Crono je nezbytným pomocníkem pro malé farmy, ale i perfektním doplňkem pro střední a velké farmy. Tyto traktory ztělesňují podstatu univerzálnosti, jednoduchosti a funkčnosti.

Lamborghini Crono se skládá ze tří modelů

  • Crono 65 (62 k / 46,5 kW)
  • Crono 75 (72 k / 54 kW)
  • Crono 80 (75 k / 55 kW).

Klíčové vlastnosti Lamborghini Crono

  • Motor
    Tyto kapalně vodou chlazené, 3- a 4válcové motory s turbodmychadlem, jsou navrženy a vyrobeny pro nejlepší výkon ve všech podmínkách výměnou za nízkou spotřebu. Unikátní konfigurace motoru vytváří vysoký stupeň víření, míchání a optimalizaci spalování. Část pod kapotou je racionálně umístěna tak, aby držela součásti motoru chráněné pro maximální trvanlivost, a usnadnila přístup k místům údržby.
  • Převodovka
    Crono je vybaveno mechanickou převodovkou s rychlostmi patnáct vpřed a vzad. Tyto převodovky umožňují rychlosti od 29 km / h do 40 km / h. K dispozici je flexibilní volba pomocných pohonů: dvourychlostní vývodová hřídel (540 / 540ECO), která optimalizuje produktivitu a minimalizuje spotřebu paliva; synchronizovaná převodovka PTO s nezávislým výstupním hřídelem pro použití i v dopravě.
  • Hydraulický systém
    Hydraulický systém s čerpadlem 45 l / min. Hydrostatický systém řízení je napájen nezávislým čerpadlem pro dokonale lehké a plynulé řízení. Robustní konstrukce tříbodového závěsu dává nosnost až 3 000 kg, takže je možné využít širokou škálu doplňkových nástrojů. Uzamčení předního a zadního diferenciálu zajistí bezkonkurenční přilnavost, zatímco bezpečnost je zaručena integrovaným brzdovým systémem čtyř kol.
  • Kabina
    Kabina uživatele překvapí inteligentním designem s vysoce kvalitních materiálů a funkcemi, které jsou koncipovány pro lehčí ovladatelnost, např. tlumiče, které se nachází pod plošinou, zavěšené pedály, ergonomické uspořádání bočních pák a jasně čitelný přístroj. Pravidelné údržby jsou také jednodušší díky tlačítku na přední části traktoru, který otevře kapotu a umožňuje tak neomezený přístup k motoru.

Model

Max. výkon motoru

Max. krouticí moment

Zdvihový objem

Počet válců

Max. zvedací kapacita

Crono 65

Crono 65

Crono 75

Crono 75

Crono 80

Crono 80

46 / 62 kW/k.

54 / 72 kW/k.

55 / 75 kW/k.

240 Nm

265 Nm

301 Nm

3000 ccm

3000 ccm

4000 ccm

3

3

4

3000 kg

3000 kg

3000 kg

Jihomoravský kraj