Horizontální drtič Vermeer HG4000TX

  • Úvod
  • Horizontální drtič Vermeer HG4000TX

Navržen pro zpřístupnění vzdálených míst a rychlé přemísťování bez potřeby dalšího dodatečného vybavení představuje Vermeer plně samojízdný typ horizontálního drtiče HG4000TX. Díky dieselovému motoru Caterpillar 328 kW poskytuje horizontální drtič HG4000TX efektivní rovnováhu síly a úspory paliva. Další vlastností umocňující výkonnost je exkluzivní kontrolní systém Vermeer SmartGrind, který soustavně monitoruje otáčky motoru a množství vstupního materiálu. Pokud kvůli obtížnému materiálu klesnou otáčky motoru pod efektní provozní rozmezí, systém se zastaví a vrátí materiál zpět, dokud se otáčky nevyrovnají.

Horizontální drtič HG 4000TX byl sestrojen na podobném základě jako ostatní modely v řadě drtičů Vermeer, ale typ HG4000TX připraven poskytnout výjimečný výkon pro Vaše nejnáročnější operace. 

Vlastnosti a výhody Vermeer HG4000TX

  • Zvyšuje produktivitu díky exkluzivnímu systému Vermeer SmartGrind, který automaticky kontroluje rychlost drcení odvíjející se od úrovní otáček motoru.
  • Zlepšuje vlastnosti řezu díky patentovanému dvoububnovému systému s reverzibilními kladivy a nožovými hřídeli, které usnadňují údržbu a téměř zdvojnásobují životnost.
  • Monitory na nejvyšší úrovni jsou navrženy tak, aby obsluze poskytovaly snadný přístup
  • Zvyšuje bezpečnost na pracovišti díky deflektoru odhozených zbytků, čímž se snižuje množství a vzdálenost odhozeného odpadu.
Výkon motoru 440 k.
Hmotnost 25401 kg