Elektrický užitkový vůz Goupil G4

  • Úvod
  • Elektrický užitkový vůz Goupil G4

Nový standard pro elektrický kompaktní užitkový vůz - to je Goupil G4.

Goupil G4 - Inovativní

Vůz Goupil G4 má charakteristické vlastnosti, díky kterým byl model G3 tak úspěšný (velikost, odolnost a ergonomie), a zároveň poskytuje nejvyšší možné pohodlí a výkon. Veškeré komponenty vozu byly zcela přepracovány tak, aby kvalita přesahovala standardní úroveň na trhu. Ocelový rám podvozku je bezkonkurenčně modulární a také odolný vůči jakékoliv deformaci. Pojezdové ústrojí zaručuje komfort a dokonalou stabilitu, dokonce i při maximálním zatížení. Řídicí ústrojí a brzdy jsme přepracovaly tak, aby okamžitě a hladce reagovaly na jednání řidiče. Model Goupil G4 poskytuje ojedinělý zážitek z jízdy v užitkovém vozu v dané kategorii.

Goupil G4 - Všestranný

Stejně jako v případě ostatních úspěšných modelů Goupil, i u modelu G4 jsme využili konceptu modulárního podvozku a nedostižné všestrannosti. Model G4 se přizpůsobí každému komerčnímu odvětví, protože nabízíme uzpůsobené vybavení vozu pro svoz komunálního nebo biologického odpadu, údržbu parků a zahrad, údržbu budov, doručovací služby, atd. Model G4 naprosto splňuje požadavky i pro ta nejnáročnější využití vzhledem k tomu, že užitečné zatížení odpovídá 1 200 kg a dojezd dosahuje až 130 km.

Stop & Go

Elektrický pohon je ideálně uzpůsoben pro využití, při kterém pouze zastavíte a pokračujete v jízdě, takzvané Stop & Go. Model G4 je ergonomicky vytvořen pro služby zabývající se svozem nebo rozvozem: výška sedadel, limit zatížení, vstup do přední kabiny a zadní vybavení.

Energie

Model G4 pojme několik baterií o různé kapacitě, aby se dokonale přizpůsobil vašim energetickým potřebám. Můžete si vybrat mezi akumulátorem ze tří průmyslových tažných baterií (8,6 kWh, 11,5 kWh, 15,4 kWh) a akumulátorem ze dvou baterií s lithium železo-fosfátovou technologií (7,2 kWh, 12 kWh). Obě technologie modelu G4 lze dobíjet. Ze standardní zásuvky elektrické sítě (16 A, 220 V) – Lithium poskytuje vyšší flexibilitu a možnost částečného dobíjení.

Kompaktní velikost

Model G4 Goupil je kompaktním užitkovým vozem pro opravdové profesionály. G4 je pokrokový užitkový vůz díky naprosto moderním vlastnostem, s velkou prosklenou plochou (průhled dozadu, pohled na stezky pro pěší) a ve velmi kompaktní velikosti. Tichý a bezpečný průjezd centrem města nebo v uzavřených místech (rezortech, průmyslových oblastech,…).

Motor AC indukční / asynchronní
Výkon motoru 10 kW
Přední brzdy průměr přední brzdy 247 mm
Zadní brzdy průměr zadního bubnu 230 mm
Rozměry (dxšxv) 3582x1200x1893 mm

Jihomoravský kraj

Moravskoslezský kraj

Plzeňský kraj

Středočeský kraj

Ústecký kraj