Dumper Ausa D301AHG

  • Úvod
  • Dumper Ausa D301AHG

S nosností 3000 kg, otáčivým sklápěním a hydrostatickou převodovkou nabízí model Ausa D301AHG vynikající produktivitu, hospodárnost a bezpečnost. Jeho poměr výkonu a hmotnosti zajišťuje nízkou spotřebu paliva a dělá z něj extrémně ovladatelný stroj s vysokou kapacitou pro přepravu materiálu.

Pro snadnou údržbu má velký kryt motoru, na který lze snadno dosáhnout ze země bez použití schůdků. Pod krytem se nacházejí všechny součástky pravidelné údržby, jako jsou filtry a nádrže na kapaliny. Jsou uspořádány tak, aby byly pohodlně přístupné. Velká středová mříž protizávaží navíc umožňuje rychlý přístup k chladiči, což usnadňuje jeho čištění a vyjímání.

Místo řidiče je vybaveno sedadlem se snímačem přítomnosti a bezpečnostním pásem se snímačem jeho zapnutí, aby se zabránilo spuštění stroje v případě, že nebyla dodržena doporučená bezpečnostní opatření, a aby se zabránilo jeho neúmyslnému pohybu. Navíc je vybaven elektronickou brzdou, která se automaticky aktivuje při vypnutí motoru sklápěče, aby se zabránilo jakémukoli pohybu.

Motor Kubota V1505-E4B
Výkon motoru 18,5 kW
Převodovka hydrostatická
Pohon 4x4
Stoupavost max. 50%
Nosnost 3000 kg
Objem korby 1,32 m3
Brzdy hydraulické kryté, vícekotoučové
Poloměr otáčení 3955 mm
Hmotnost 2300 kg