Zemědělský traktor Lamborghini Mach VRT

  • Úvod
  • Zemědělský traktor Lamborghini Mach VRT

Zemědělský traktor Lamborghini Mach VRT ve světle ramp

  • Nový motor: ještě větší výkon a menší spotřeba paliva
  • Nový chladicí systém: efektivní odvod tepla a snazší údržba
  • Nová konstrukce: kapota motoru oddělená od kabiny řidiče pro vyšší jízdní komfort
  • Nová převodovka: dimenzovaná pro maximální rychlost 60 km/h (pokud je povolená) při ECO otáčkách motoru
  • Nová odpružená přední náprava: snížené vibrace a zvýšená maximální přípustná hmotnost (prověřte maximální přípustné zatížení)
  • Nová kabina MaxiVision2: pokroková technologie a pohodlí obývacího pokoje; kabina je maximálně přizpůsobena řidiči

Klíčové vlastnosti Lamborghini Mach VRT

  • Motor - Nejnovější generace německé technologie
    Za účelem splnění požadavků emisní normy EURO IV používají motory Deutz TCD 6.1, jimiž jsou traktory rodiny Lamborghini Mach VRT vybaveny, systém zpracování výfukových plynů a emisí kombinující selektivní katalytickou redukci (SCR) s pasivním filtrem pevných částic (který tudíž nevyžaduje nákladnou periodickou regeneraci) a jednostupňové turbodmychadlo pro zvýšení tlaku vzduchu přiváděného k válcům. Výsledkem tohoto řešení je – v porovnání s předchozí generací – zvýšený výkon, vyšší krouticí moment, rychlejší reakce a až 5% snížení spotřeby paliva a AdBlue.
  • Převodovka - Nejvyšší komfort a maximální produktivita
    Hlavním cílem při vývoji převodovky traktorů Mach VRT bylo dosažení bezkonkurenčního pohodlí a produktivity při minimálním vynaloženém úsilí. Plynulá převodovka VRT s mechanicky/hydraulicky členěným převodovým ústrojím, plně elektronickým řízením a se 4 mechanickými převody představuje nejmodernější technologii převodovek určených speciálně pro vysoce výkonné traktory. Převodovka vychází z osvědčeného konceptu, který byl v průběhu let důkladně prověřen a zdokonalován. Tento koncept je nyní dodáván s novým, efektivnějším softwarem, který byl inženýry společnosti Lamborghini Trattori vyvinut pro ještě vyšší výkon. Maximální rychlost 40 km/h (nebo 50 km/h či 60 km/h, dle místní legislativy) je dosažitelná při velmi nízkých otáčkách motoru a přináší maximální úsporu paliva.
  • Hydraulický systém a PTO
    Nové traktory Mach VRT jsou nabízeny s až pěti zadními a dvěma předními vnějšími hydraulickými okruhy, které jsou vybaveny elektronickým proporcionálním řízením. Tyto traktory jsou k dispozici s volitelným předním tříbodovým závěsem s kontrolou polohy a s maximální zvedací kapacitou až 5480 kg. Uzavřený hydraulický systém je standardně vybaven čerpadlem LoadSensing s regulací průtoku s výkonem 120 l/min, volitelně je nabízeno čerpadlo s průtokem 160 l/min. V obou případech je řídicí systém zásobován nezávislým čerpadlem, aby bylo zabráněno vlivu na výkon hydraulického systému traktoru. Zadní tříbodový závěs se pyšní maximální zvedací kapacitou 10000 kg.
  • Kabina – jedinečný, originální styl pro rafinovaný dojem
    Jedinečný a nápadný design traktorů rodiny Lamborghini Mach okouzluje svým charakterem a výjimečnou elegancí. Design těchto strojů vyvinutý v úzké spolupráci s italským konstruktérem Giugiarem zanechává vždy silný dojem. Nová kabina MaxiVision2 přináší nový význam pojmu ergonomie a pohodlí. Budete překvapeni, jak snadné je ovládání tolika technických prvků v kabině, která je v první řadě přizpůsobena potřebám řidiče. Každý detail je propracován tak, aby usnadnil práci řidiči a zajistil mu nevídanou produktivitu bez jakéhokoli stresu i při dlouhé pracovní době. Extrémně tichá automatická klimatizace s mnoha větracími průduchy zajišťuje ideální pracovní prostředí v kabině v souladu s nejnovějšími ergonomickými aspekty. Atraktivní barevné ladění, použití plastů nejnovější generace a četné, na dotyk měkké detaily propůjčují kabině jedinečnou eleganci a ztělesňují dokonalý klid a vyrovnanost. Kabina řidiče a kapota motoru jsou fyzicky odděleny, čímž je řidič chráněn před hlukem, vibracemi a horkem sálajícím z motoru.

Model

Max. výkon motoru

Zdvihový objem

Počet válců

Palivová nádrž

Pohotovostní hmotnost

Mach VRT 230

Mach VRT 230

Mach VRT 250

Mach VRT 250

166 / 226 kW/k.

181 / 246 kW/k.

6057 ccm

6057 ccm

6

6

380 l

380 l

8200-9100 kg

8200-9100 kg