Výstavy a předváděcí akce

  • Úvod
  • Výstavy a předváděcí akce

demogreen_logo_kalendar_profistroje.jpg

Výstava DemoGreen


sportovní letiště Vyškov

Výstava DemoGreen poskytne návštěvníkům komplexní pohled na veškeré činnosti související s péčí o zeleň a dřeviny a celoroční údržbou veřejných ploch a úzkých komunikací. Primárním záměrem výstavy je prezentovat stroje a technologie pro realizaci těchto činností, a to s důrazem na praktické ukázky strojů v přímém nasazení.

V minulých ročnících se rozšířilo zaměření naší výstavý také na malou stavební mechanizaci a kompaktní užitková vozidla, přívěsy a vleky. To znamená na takové stroje a vybavení, které potřebuje potřebují ke své práci jak profesionální zahradníci a realizátoři, tak správci veřejných prostor a komunikací, technické služby apod.

Místo konání výstavy

Sportovní letiště Vyškov se nachází vedle hlavního komunikačního tahu Brno – Olomouc s napojením na dálniční síť směr Praha, Bratislava a Zlín. Zajištěna je tak pohodlná dostupnost ze všech hlavních směrů. Na návštěvníky pak čeká profesionálně připravené zázemí (občerstvení, sociální zařízení, navigační prvky výstavních ploch aj.). Areál rovněž poskytuje adekvátní prostor pro bezproblémové zaparkování.

Vstupenky na výstavu

Vstupné na výstavu čini 80,- Kč (zvýhodněná cena platí při zakoupení v předprodeji do 31. 5. 2023) resp. 100,- Kč (vstupenka zakoupená od 1. 6. 2023), vstupenka platí pro oba 2 dny výstavy.