Užitkové vozidlo Kawasaki MULE PRO-MX

  • Úvod
  • Užitkové vozidlo Kawasaki MULE PRO-MX

Lehké a kompaktní užitkové vozidlo Kawasaki MULE PRO-MX kombinuje terénní dovednosti s pohodlnou přepravou dvou osob a nákladu. 

Vlastnosti Kawasaki MULE PRO-MX

  • Elektronický posilovač řízení EPS
    Systém elektrického posilovače řízení (EPS) od Kawasaki funguje nejlépe, když to nejvíce potřebujete, například při extrémně nízké rychlosti a nebo při zastavení a rejdování na místě. Otáčení koly způsobí odeslání signálu do řídící jednotky EPS a vyvolá posilování Řídicí jednotka využívá informace ze snímače rychlosti vozidla a snímače úhlu natočení kol k určení míry posilování řízení. Při nízké rychlosti, nebo při zastavení je asistence největší; se zvyšováním rychlosti vozidla se snižuje asistence, abyste měli ten správný cit v řízení.
  • Spolehlivý jednoválcový motor o objemu 700 ccm
    Kromě toho, že MULE PRO-MX nabízí velkou tažnou a přepravní sílu pro přepravu nákladu při práci, nebo při venkovních činnostech, popřípadě pro víkendovou zábavu, má MULE PRO-MX i velmi spolehlivý jednoválcový motor o obsahu 700 ccm s velkým točivým momentem, což přispívá k živé a zábavné jízdě a usnadňuje provoz stroje v nízkých rychlostech.
  • Masivní 25” pneumatiky
    MULE PRO-MX je vybavena 25 ”pneumatikami na 12” ráfcích. Velké 25 ”radiální pneumatiky poskytují skvělou trakci v terénu a zajišťují dostatečnou světlou výšku a také doplňují robustní styl stroje.
  • Dveře ve standardu
    Stejně jako všechny modely řady MULE PRO je i MULE PRO-MX standardně vybavena dveřmi, které nabízejí lepší úroveň ochrany proti blátu a usnadňují nastupování a vystupování z vozidla.
  • Velká tažná síla
    MULE PRO MX má tažnou kapacitu až 680 kg. Standardní uchycení tažného zařízení je kompatibilní s celou řadou příslušenství.
  • Shinari - opravdu vyladěný rám
    Shinari je japonský výraz, který popisuje pružnost, která umožňuje ohýbat různé předměty bez jeich zlomení a vrátit je poté do původního tvaru - podobně, jako se chová například lovecký luk nebo rybářský prut. Odolná konstrukce rámu PRO-MX je vyladěná ideálně k vlastnostem ve stylu Shinari, což přináší nejen odolnost, ale také ovladatelnost a velký jízdní komfort.
  • EPS & snadno nastavitelný volant
    Velmi kvalitní elektrický posilovač řízení (EPS) od společnosti Kawasaki je závislý na rychlosti vozidla a nabízí velmi lehké řízení při nízké rychlosti a zároveň snižuje asistenci při zvyšování rychlosti vozidla, abyste měli lepší cit v řízení. Zlepšuje také jízdní komfort a kontrolu nad vozem tím, že působí jako tlumicí systém, snižuje nárazy a zpětné rázy do volantu způsobené otřesy kol. Řidiči si mohou nastavit polohu sklopného volantu podle svých preferencí a také jej zvednout, aby si usnadnili nastupování a vystupování z vozidla.
  • Odolné ocelové díly
    Kromě ocelového nárazníku ve stylu řady MULE PRO přispívá k odolné konstrukci modelu PRO-MX také záměrné použití mnoha ocelových dílů v oblastech, jako je například ložná nákladová plocha a podlaha pro posádku, což zdůrazňuje její odolnou konstrukci.
  • Silné a spolehlivé brzdy
    Přední a zadní kotoučové brzdy zajišťují stroji silnou a jistou brzdnou sílu. Systém hydraulických kotoučových brzd nabízí předvídatelný a silný výkon a dodává stroji brzdnou sílu, která odpovídá síle kterou vyvíjíte na brzdový pedál.
  • Elektricky volitelný pohon všech kol a uzávěrka zadního diferenciálu
    Elektricky volitelný pohon 2WD / 4WD a duální systém uzávěrky zadního diferenciálu, umožňuje snadnou změnu pohonu 2WD / 4WD podle měnícího se terénu a nebo podle využití stroje.
  • Nezávislé přední a zadní odpružení
    Nezávislé přední a zadní odpružení s dvojitými příčnými rameny umožňuje oběma kolům přejet přes překážky s minimálním vlivem na celý podvozek.
  • „Ta správná“ velikost
    Kawasaki MULE PRO-MX má tyto rozměry: délka 2795 mm, šířka 1525 mm a rozvor 2005 mm. Nabízí tak mobilitu a manévrovatelnost, což usnadňuje ježdění po úzkých stezkách a zároveň poskytuje ten správný výkon při práci. Udělejte si z práce práce koníček nebo si na víkend v přírodě vezměte veškerou Vaši výbavu.
  • Palubní deska automobilového stylu
    Stejně jako u vlajkových modelů řady MULE PRO, nabízí palubní deska v automobilovém stylu snadný přístup ke všem ovládacím prvkům. Digitální přístrojové vybavení poskytuje informace okamžitě a na první pohled. Středová konzola je připravena na audiosystém z našeho příslušenství.
  • Odkládací schránka
    Odkládací schránka o objemu 5,3 litru umístěná pod sedadlem spolujezdce nabízí pohodlné uložení Vašich věcí. Ocelový plech chrání tento zásobník před nárazy a poškozením.
  • Multifunkční digitální přístrojový panel
    V palubní desce je zabudován multifunkční displej.
  • Tvarovaná sedadla: Prostorné posezení pro dvě osoby
    Tvarovaná sedadla doplňuje dostatek prostoru pro ramena, kolena a nohy pro dvě dospělé osoby, což přispívá k vynikajícímu pohodlí modelu MULE PRO-MX.
  • Příznivé terénní rozměry
    Vysoké nájezdové a sjezdové úhly (67˚ a 63˚) také přispívají k velmi dobrému offroadovému výkonu MULE PRO-MX. Minimalizace převisu karoserie (umístění kol co nejblíže nárazníkům) snižuje pravděpodobnost nárazu do nárazníku nebo poškrábání zádě při zdolávání nebo sjíždění strmých svahů.
  • Malý poloměr otáčení
    Malý poloměr otáčení 4,2 m usnadňuje projíždění ostrých zatáček v lese, nebo v obtížném terénu a na polních stezkách.
  • Robustní a drsný styl
    Stroje Kawasaki MULE PRO-MX jsou navržené tak, aby odrážely jejich tvrdou konstrukci a velký přepravní výkon. Dále mají nový styl inspirovaný robustním designem vlajkových lodí řady MULE PRO.
Motor kapalinou chlazený, 4-taktní, jednoválec
Zdvihový objem 695 ccm
Maximální výkon motoru 45 k.
Palivová nádrž 36 l
Pohon 2WD / 4WD
Převodovka CVT, 2 rychlostní, zpátečka
Pneu přední 25 x 8.00 R12 / zadní 25 x 10.00 R12
Brzdy přední Dual 186 mm discs / zadní Dual 174 mm discs
Světlá výška 270 mm
Rozvor 2005 mm
Rozměry (dxšxv) 2795x1525x1890 mm
Hmotnost pohotovostní - 719 kg

Jihomoravský kraj

Moravskoslezský kraj