Traktor LS MT5.73

  • Úvod
  • Traktor LS MT5.73

LS Tractor MT5 je rodina kompaktních traktorů, která jistě osloví všechny farmáře. Traktory řady MT5 jsou vybaveny inteligentními řídicími systémy, které minimalizují spotřebu paliva a optimalizují výkon. Pokud hledáte traktor, který vám zajistí pohodlný provoz za všech povětrnostních podmínek, traktory řady LS Tractor MT5 budou perfektní.

LS MT5.73 jsou vybaveny mimo jiné:

  • Pohodlnou kabinou se 4 sloupky, které zvyšují viditelnost.
  • Otočným sedadlem s pneumatickým odpružením.
  • Ergonomickými a snadno použitelnými ovládacími prvky.

Motory řady MT5 dosahují vysokého výkonu. Poskytují přesné ovládání a stabilitu pro zaručení bezpečné jízdy za všech podmínek. Díky použití patentované technologie, snížení hluku a vibrací je jízda těchto traktorů na tak velký stroj výjimečně tichá a pohodlná. Hydraulický systém, který je součástí každého traktoru MT5, byl navržen tak, aby snížil spotřebu paliva a dosáhl optimálního výkonu. Pohon 4x4 spotřebuje méně paliva při jízdě ve svahu.

Ekologický motor – maximální efektivita práce

Pod kapotou tohoto stroje se nachází výkonný, kapalinou chlazený vznětový motor LS Mtron L4CRV-T1A o výkonu 73 HP. Zaručuje velmi dobré provozní parametry a vysokou účinnost. Navíc 6 hydraulických výstupů v zadní části umožňuje připojit k traktoru širokou škálu příslušenství. Model MT5 je vybaven 3-bodovým závěsem Cat II s nosností 3000 kg a nezávislým vývodovým hřídelem umožňujícím všestranné využití traktoru. K dispozici jsou tři rychlosti vývodového hřídele.

Nelze opomenout vymoženosti spojené s tříbodovým asistentem závěsu - elektrohydraulický ovládací panel na prst umožňuje vysoký komfort při práci. Elektrohydraulické ovládací prvky jsou ergonomicky navrženy a poskytují pohodlné ovládání. Traktor má navíc tempomat a funkci rychlého otáčení kol, která snižuje poloměr otáčení a zajišťuje ještě lepší efektivitu.

Pohodlná manuální převodovka - tradiční, ale moderní

Dvě základní funkce, které zlepšují pracovní komfort? Manuální spojka - tlačítko spojky je umístěno na hlavní řadicí páce. Takže spojkový pedál již není potřeba. Ovládání se provádí pomocí jednoho přídavného tlačítka.

Při práci je mimořádně užitečná páka zpátečky - změna směru vpřed nebo vzad se provádí jednoduchým pohybem páky, bez nutnosti řazení nebo sešlápnutí spojkového pedálu.

Model

Motor

Počet válců

Zdvihový objem

Výkon motoru

Palivová nádrž

Převodovka

Rychlost

Pneumatiky přední

Pneumatiky zadní

Světlá výška

Rozvor

Celková délka

Celková šířka

Celková výška

Hmotnost

MT5.73 MECH 4x4 CAB

MT5.73 MECH 4x4 CAB

LS Mtron L4CRV-T1A

4

2505 ccm

54,4 / 73 kW/k.

100 l

mechanická F12/R12 (plazivý pohon F20/R20)

0,2~33 km/h

11,2–24

16,9–30

459 mm

2150 mm

3977 mm

1890 mm

2652 mm

2997 kg