Robotický sběrač míčků Belrobotics BallPicker

  • Úvod
  • Robotický sběrač míčků Belrobotics BallPicker

Belrobotics Ballpicker je automatický sběrač míčků na driving range o ploše až 30 000 m². Celosvětově patentovaná exkluzivita se zcela autonomním provozem, která zajistí neustálou dostupnost driving range.

Ballpicker je vybaven válcem s pěti sadami disků, které zajišťují tichý a systematický sběr. Vestavěné sonary zaručují naprostou bezpečnost na driving range. Představte si, že vaše zásobníky míčků jsou díky práci, kterou robot vykonává ve dne v noci, vždy dobře zásobeny. Systém GPS ho navádí nejrychlejší cestou zpět na základnu, aby vyprázdnil náklad míčků a dobil baterie.

Belrobotics Ballpicker = kapacita až 350 míčků

Ballpicker je vybaven zásobníkem s kapacitou až 350 míčků. Po nasbírání 250 míčků se sběrač golfových míčků na driving range vrátí na základnu, aby vyprázdnil svůj náklad do jímky pro zpětný odběr, a poté odjede nabít své baterie. Míčky jsou automaticky předány čističi a rozdělovači míčků. Účinnost robota se ještě zvýší, pokud je koncentrace míčků vyšší. Je programovatelný ve více zónách a lze jej ovládat příkazy zaslanými prostřednictvím SMS.

  • 12 000 míčků za 24 hodin
  • Nepřetržitý přístup na driving range pro hráče golfu
  • Úspora energie

Belrobotics BallPicker Connected Line

Robot může pracovat zcela samostatně v zónách vymezených obvodovými dráty, což je dáno pečlivě propracovaným programováním. A abychom vám ještě více usnadnili život, je napojen na webový portál, který umožňuje jejich ovládání z aplikace Belrobotics. Seznamte se s naším zjednodušeným uživatelským rozhraním, výjimečnou uživatelskou přívětivostí aplikace a novými funkcemi.

Typ baterie LIFePo4
Průměrná pracovní doba na jedno nabití 240 min.
Průměrná doba nabíjení 80 min.
Šíře pracovního záběru 956 mm
Rychlost 3,6 km/h
Max. svahová dostupnost 30%
Doporučená pracovní plocha 24000 m2
Kapacita koše 320-350 míčků
Rozměry (dxšxv) 1180x1340x540 mm
Hmotnost 85 kg