Robotická sekačka Belrobotics Parcmow

  • Úvod
  • Robotická sekačka Belrobotics Parcmow

Sekačka Belrobotics Parcmow je dokáže úplně sama udržovat až 12 000 m2 trávníku. Proto je Parcmow doporučovaným pomocníkem pro velké zelené plochy, veřejná prostranství nebo soukromé pozemky.

Belrobotics Parcmow pracuje ve dne i v noci

Sekačka Parcmow je vybavena 3 plovoucími žacími hlavami, které se okamžitě přizpůsobují výšce terénu. Celkem 9 nožů z nerezové oceli zajišťuje dokonalé a stejnoměrné mulčování. Robotická sekačka je vybavena 5 sonarovými senzory, které okamžitě deaktivují sekací systém, pokud narazí na překážku. Šířka sečení 63,3 cm zaručuje rovnoměrnou a bezpečnou práci.

Sečení přesně podle potřeb Vašich pozemků

Sekačka Parcmow automaticky monitoruje údržbu vašich zelených ploch bez nutnosti lidského zásahu.
Tichý chod a ekologický provoz je kombinovaný se sníženými náklady na provoz. Proces nabíjení z nízkonapěťové stanice je automatizovaný a bezpečný. Odolná a trvanlivá sekačka s průměrnou roční spotřebou energie pouhých 580 kWh.

  • Kapacita sečení až 12 000 m2
  • 3 nezávislé plovoucí žací hlavy
  • Úspora energie
  • Absolutní bezpečnost díky 5 sonarům

Belrobotics Parcmow je k dispozici 2 variantách

  • Connected Line
    Vaše robotická sekačka může pracovat zcela samostatně v zónách vymezených obvodovými dráty, což je dáno pečlivě propracovaným programováním. A abychom vám ještě více usnadnili život, jsou naše profesionální automatické sekačky napojeny na webový portál, který umožňuje jejich ovládání z aplikace Belrobotics. Svůj fleet robotických sekaček můžete kompletně spravovat i z tabletu nebo chytrého telefonu.
    Seznamte se s naším zjednodušeným uživatelským rozhraním, výjimečnou uživatelskou přívětivostí aplikace a novými funkcemi.
  • GPS-RTK
    Staráte se o zelené plochy pro firmu nebo veřejný subjekt? Spravujete sportovní areál? Objevte novou technologii, která podpoří vaše cíle a image. Nová generace robotických sekaček je řízená pomocí technologie GPS – RTK. Nabízí sečení s požadovaným vzorem pomocí technologie RTK (real-time kinematic). Výsledek: Lepší služby, lepší uživatelský komfort a atraktivní posekaný vzor.
Typ baterie LIFePo4
Průměrná doba sečení na jedno nabití 280 min.
Průměrná doba nabíjení 80 min.
Šíře pracovního záběru 633 mm
Výška sečení 22-100 mm
Nastavení výšky sečení elektronicky
Rychlost 2,8 km/h
Max. svahová dostupnost 35%
Doporučovaná plocha sečení 10000 (Connected Line) / 45000 (GPS-RTK) m2
Rozměry (dxšxv) 1000x1040x460 mm
Hmotnost 52,9 kg