Robotická sekačka Belrobotics Bigmow

  • Úvod
  • Robotická sekačka Belrobotics Bigmow

Belrobotics Bigmow je schopen udržovat až 24 000 m2 trávníku, což znamená, že má vysoké ambice. Bigmow se doporučuje pro sportovní hřiště, driving range, veřejná prostranství nebo soukromé pozemky.

Sekačka Bigmow je vybavena pěti plovoucími žacími hlavami, které se okamžitě přizpůsobují výšce terénu. Celkem 15 nožů z nerezové oceli zajišťuje dokonalé a stejnoměrné mulčování. Robotická sekačka je vybavena pěti sonarovými senzory, které okamžitě deaktivují sekací systém, pokud narazí na překážku. Šířka sečení 103 cm zaručuje rovnoměrnou a bezpečnou práci.

Belrobotics Bigmow má tichý provoz (max. 58 dB(A)) a ukládá pracovní data, takže jeho výkon lze v případě potřeby kontrolovat a upravovat. Proces nabíjení v nízkonapěťové stanici je zcela automatizovaný a bezpečný. Udržitelné sečení s průměrnou roční spotřebou energie na úrovni pouhých 830 kWh.

  • Kapacita sečení až 24 000 m2
  • 5 nezávislých plovoucích žacích hlav
  • Úspora energie
  • Absolutní bezpečnost díky 5 sonarům

Belrobotics Bigmow je k dispozici 2 variantách

  • Connected Line
    Vaše robotická sekačka může pracovat zcela samostatně v zónách vymezených obvodovými dráty, což je dáno pečlivě propracovaným programováním. A abychom vám ještě více usnadnili život, jsou naše profesionální automatické sekačky napojeny na webový portál, který umožňuje jejich ovládání z aplikace Belrobotics. Svůj fleet robotických sekaček můžete kompletně spravovat i z tabletu nebo chytrého telefonu.
    Seznamte se s naším zjednodušeným uživatelským rozhraním, výjimečnou uživatelskou přívětivostí aplikace a novými funkcemi.
  • GPS-RTK
    Staráte se o zelené plochy pro firmu nebo veřejný subjekt? Spravujete sportovní areál? Objevte novou technologii, která podpoří vaše cíle a image. Nová generace robotických sekaček je řízená pomocí technologie GPS – RTK. Nabízí sečení s požadovaným vzorem pomocí technologie RTK (real-time kinematic). Výsledek: Lepší služby, lepší uživatelský komfort a atraktivní posekaný vzor.
Typ baterie LIFePo4
Průměrná doba sečení na jedno nabití 110 min.
Průměrná doba nabíjení 80 min.
Šíře pracovního záběru 1033 mm
Výška sečení 22-100 mm
Nastavení výšky sečení elektronicky
Rychlost 3,6 km/h
Max. svahová dostupnost 30% (45% s Kitem)
Doporučovaná plocha sečení 20000 (Connected Line) / 55000 (GPS-RTK) m2
Rozměry (dxšxv) 1110x1270x510 mm
Hmotnost 71,9 kg