Víceúčelový komunální stroj Egholm City Ranger 2250

Víceúčelový komunální stroj Egholm City Ranger 2250
Víceúčelový komunální stroj Egholm City Ranger 2250

Egholm City Ranger 2250 je venkovní užitkový stroj s úplnou řadou speciálních nástaveb, které umožňují celoroční využití. Zametání a vysávání na jaře a na podzim, sekání trávy a zastřihování živých plotů a trávníků v létě, zametání sněhu a sypání štěrkem, pískem a solí v zimě. Egholm 2250 je prověřený trhem, efektivní a velmi profesionální. Tento příjemný stroj je navržen s ohledem na všestrannost, spolehlivost a nesmírně pohodlný provoz. Egholm 2250 je kompaktní jednotka a může být snadno přepravován na přívěsu nebo nákladním voze. Je vybaven čtyřmi úchytnými oky pro bezpečné zajištění. Stroj má certifikát TÜV.

Při výměně nástaveb stroje Egholm City Ranger 2250 se hydraulika připojí otočením rukojeti! Výměna trvá méně než minutu a nepotřebujete žádné nářadí!

Egholm City Ranger 2250 - Je to stroj skutečně pro celý rok

Nástavby, speciálně navržené pro Egholm 2250, využijete po celý rok. Sortiment mj. zahrnuje sací zametací jednotku (se dvěma, třemi nebo čtyřmi kartáči a zásobníkem), mulčovací sekačku/rotační sekačku, ohraňovač trávníku, cepovou sekačku, vertikutátor, zameták sněhu, radlici, sypač soli a písku a sklápěcí přívěs. Vyžádejte si bližší informace.

Síla, výkon a převodovka

Egholm 2250 má velkou trakční sílu. Díky pohonu všech čtyř kol, motoru o výkonu 34 koní a vynikajícímu rozložení hmotnosti, v kombinaci s nízkým těžištěm a velkým rozvorem, je tento venkovní užitkový stroj bezpečný a spolehlivý bez ohledu na místo použití a množství práce. Je stabilní na každém povrchu.

Údržba

Kontrola stavu je u stroje Egholm 2250 snadná, protože je vše snadno přístupné. Není třeba demontovat nástavby. Vodu, olej, vzduchový filtra baterii lze zkontrolovat odklopením jediného krytu.

Životní prostředí

Egholm 2250 splňuje ekologické požadavky dneška i zítřka. Provoz zametače prospívá se třemi hvězdičkami v hodnocení filtrace částic PM10 od EUnited.

Pohodlí

Egholm 2250 je ergonomicky navržený venkovní užitkový stroj. Kabina je prostorná, s výhledem na všechny strany a nízkým a širokým vstupem. Volant a sedadlo jsou plně nastavitelné podle řidiče. Sedadlo je odpružené (volitelně - vzduchové odpružení) a sedí se v něm velmi pohodlně. Všechny ovládací prvky, včetně joysticku pro ovládání nástaveb, jsou umístěny optimálně pro snadnou obsluhu. Volitelně je k dispozici i klimatizace.

Snadná výměna nástaveb

Nástavby se vyměňují velmi rychle a snadno. Systém upevnění má jednu pojistnou a uvolňovací páku. Jedno cvaknutí a nástavba je nasazena za méně než minutu. Hadice a spojky jsou skryty (a tedy dobře chráněny) a hydraulika, přívod vody, energie a vakuová hadice se připojí automaticky. Není možné udělat chybu! Hydraulika se připojuje k novému A-rámu automaticky a nástavbu není možné nasadit nesprávně. Jsou zde dvě pojistné páky, jedna v předu a jedna vzadu. Když jsou uzamčeny, nástavba je zaručeně ve správné pozicia všechna připojení jsou správná. Pokud je cokoliv špatně, páky se nedají zamknout.

Provozní schopnosti Egholm City Ranger 2250

Egholm 2250 je vybaven hydraulickou automatickou škrticí klapkou. Automaticky reguluje zrychlení a stroj dosahuje cestovní rychlosti až 21 km/h. Nástavba kopíruje terén a její hmotnost je částečně přenesena na přední kola stroje pro zajištění perfektního rozložení hmotnosti mezi strojem a nástavbou. Tím je dosaženo výjimečně dobré trakce, stability a skvělých výsledků.

Výborná manévrovatelnost

Egholm 2250 je kloubový stroj, takže může jezdit těsně k okrajům a kolem ostrých rohů. Síla, výkon a převodovka Egholm 2250 má velkou trakční sílu. Díky pohonu všech čtyř kol, motoru o výkonu 34 koní a vynikajícímu rozložení hmotnosti, v kombinaci s nízkým těžištěm a velkým rozvorem, je tento venkovní užitkový stroj bezpečný a spolehlivý bez ohledu na místo použití a množství práce. Je stabilní na každém povrchu.

Důležité funkce se zobrazují na displeji v kabině

Hodiny, otáčkoměr, upozornění na výměnu hydraulického filtru, varování při přehřívání (při 110°C), teplotní senzor v motoru, senzor hladiny hydraulického oleje a ukazatel hladiny paliva.

 

Dovozce komunálních strojů Egholm

HAITECO CZ s.r.o.
Na Štěpnici 485, 562 01 Ústí nad Orlicí
Telefon: 465 525 635, Mobil: 603 578 780; E-mail: profi@haiteco.cz
www.haiteco.cz