Avantování 2015

Avantování 2015

Avantování je jednodenní piknik pro všechny, kteří mají rádi nakladače Avant. Malí i velcí najdou na pěti farmách, kde se Avantování zastaví, zábavu i zážitky v příjemném prostředí.

Lidé kolem Avanta se představí v jiném světle, než jak je znáte. Každý z partnerů vnáší do Avantování kousek svého a takto složený den nabízí rodinnou a pohodovou atmosféru.

Vezměte s sebou děti i rodiče, každému z Vás se pokusíme nabídnout zajímavé i odpočinkové chvíle.

Avantování - farmy - místa konání

18.4.2015 KŇOVIČKY - JIŘÍ KRAIF mapka farmy
Menší rodinná farma v malé obci Kňovičky nedaleko Sedlčan na úpatí Benešovské pahorkatiny. Jiří Kraif se výkrmem prasat zabývá již od roku 2008. Ročně se zadaří až 1500 prasat a nedaleký řezník pan Krejčí z nich umí výborné klobásy. V plánu je i vlastní porážka. Tak se těšíme na další pochutiny...
2.5.2015 NEŽICHOV - BIOFARMA BELINA mapka farmy
Na okraji Slavkovského lesa, daleko od civilizace, na úpatí Třebouňského vrchu, leží rodinná biofarma Belina. Od roku 2003 hospodaříme na okolních loukách a pastvinách, chováme především ovce a krávy. Potom máme samozřejmě ještě spoustu drobných zvířat - králíky, kočky, osla, koně...
16.5.2015 SELETICE - DVŮR SELETICE mapka farmy
Naším snem bylo vybudovat v malebném prostředí lesů nedaleko Nymburka místo, kam se budete rádi vracet. A to nejen kvůli kvalitním potravinám a dobrému jídlu, ale hlavně kvůli neopakovatelné atmosféře "starých časů", kdy se vše dělalo s poctivým fortelem, láskou a respektem k přírodě...
30.5.2015 CHVALETICE - U ROUBENÉ STUDNY mapka farmy
Náš statek se nachází v malé vesničce Chvaletice nedaleko Protivína. Naše rodina zde v novodobé historii hospodaří od roku 1993 kdy nám byl statek navrácen. V současné době obhospodařujeme více jak 100 ha převážně vlastní půdy. A podle toho se také k půdě snažíme chovat...
13.6.2015 NETÍN - FARMA RODINY NĚMCOVY mapka farmy
Rodinná farma Němcova vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše zem dává. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletým umem a dovedností selského stavu. Dnes Farma rodiny Němcovy hospodaří na sto hektarech zemědělské půdy a její stáje pojmou stotřicet kusů těch nejlepších dojnic.

Program Avantování

10:00   Začínáme - po celý den je připraveno mnoho zajímavého pro malé i velké aneb "na co se těšit"
16:00   Koncert kapely West County
18:00   Táborák, buřty, kytary...

Na Avantování nesmí samozřejmě chybět Avant.
Kdy bude k vidění, vyzkoušení a jaká kouzla s ním umí náš táborový vedoucí, je tady:
11:00   Avant k vidění
13:00   Avant v rukách táborového vedoucího
14:00   Avant k vidění
15:00   Avant k vyzkoušení

Pořadatel

Avistech s.r.o., Netřebice 131, 382 32 Velešín
Kontakt: info@avistech.cz

Kompletní informace naleznete na www.avantovani.cz

 

Nakladače Avant

Univerzální kolové nakladače od finského výrobce Avant Tecno Oy. Avant vyrábí své stroje s využitím nejmodernějších výrobních metod a výhod, které plynou ze sériové výroby. Kontrola kvality, testování a zkušební nasazení každého stroje před expedicí jsou základními znaky systému kvality Avant.

Avant nabízí portofolio několika modelových řad, aby plně uspokojili požadavky různých typů zákazníka.

Představujeme Avant 760i

Nový kolový nakladač Avant 760i kombinuje nosnost a pracovní výkonnost velkého kolového nakladače a všestrannost malého stroje.

Vlastnosti Avant 760i

  • Avant 760i šetří palivo, až o 20%. Má o 40% vyšší točivý moment, o 20% vyšší výkon a nižší hlučnost v porovnání s předchozími modely Avant.
  • Avant 760i má dieselový motor Kohler KDI. Jedná se o přeplňovaný common rail motor s nízkými emisemi a nízkou spotřebou paliva.
  • Motor poskytuje 57 koní a 225 Nm, což je rychlost jízdy na celých 30 km/h. Motor plní nejnovější emisní limit, a tak splňuje nejpřísnější emisní normy a pravidla pro smykem řízené nakladače a kolové nakladače, v Evropě (Stage 3b) a v Severní Americe (Tier 4 Final).
  • Avant 760i je vybaven většími pneumatikami, a to jak v průměru, tak i šířky, což zlepšuje manipulaci s nákladem při vyšších rychlostech. Zároveň se sníží tlak na povrch, který má špatnou únosnost.
  • Avant 760i má výšku zdvihu 3,1 m a nosnost 1400 kg - průtok oleje celých 80 l/min.
  • Avant 760i má k dispozici přes 125 nástrojů a množství funkcí. Na výběr je i ze tří typů kabin. Stejně jako ostatní, smykem řízené, kompaktní nakladače Avant jsou standardně vybaveny ochranným systémem ROPS a FOPS.
  • Avant 760i je vhodný stroj pro několik druhů prací, včetně prací v obci, ve velkých stavbách, při údržbě nemovitostí, vzdělávacích institucí, velkých hřbitovů a v neposlední řadě ve větších zemědělských podnicích.

Avant 760i

Kompletní informace o strojích Avant naleznete na www.nakladaceavant.cz.