Pařezová fréza Toro STX 38

  • Úvod
  • Pařezová fréza Toro STX 38

Pařezová fréza Toro STX 38 kombinuje všechny pohodlné ovládací prvky z modelu kompaktního nakladače Toro Dingo TX525 s kompaktní, specializovanou platformou pro pařezovou frézu. Výkon 38 HP a hydraulicky ovládané pracovní rameno s kotoučem Ø 57 cm (osazeným 16 „zuby“) s otáčením v 60 ̊dodává obsluze pocit jednoduché ovladatelnosti a výkonosti.

Pásová pařezová fréza Toro STX 38 je postavena pro vynikající odolnost i v těch nejnáročnějších podmínkách. Plně hydraulická operace znamená žádné drahé výměny řemenů a jejich vyklouzávání a v neposlední řadě ani časté úpravy napínání.

S inovativními motory s elektronickým vstřikováním paliva EFI má pařezová fréza vyšší výkon, menší spotřebu paliva i jednodušší startování. Funkce intelli-sweep automaticky přizpůsobuje rychlost frézového kotouče na základě jeho zatížení pro optimální provoz a ochranu motoru. Snadno použitelné ovládací prvky a pásy pro snadnou stabilitu dělají model STX 38 velmi příjemně ovladatelný stroj i v těžkých podmínkách. Nejlepší ze všeho je přepravní rychlost 7 km/h, která Vám umožní strávit více času frézováním a méně času přepravou stroje což zvyšuje produktivitu.

Pohyb pomocí pásů

  • Hi-drive pásy zajišťují vynikající horolezecké schopnosti, manévrovatelnost
  • Zvyšuje stabilitu ve svazích
  • Eliminuje vyjeté koleje a stopy po pneumatikách
  • Snadno se pohybuje na mokrých i měkkých terénních podkladech

Snadno ovladatelný řídící systém nabízí plynulý provoz. Dva jednoduché ovládací prvky ovládají celý pojezd a frézování.

Motor Kohler Command Pro ECV980
Výkon motoru 38 k.
Hloubka pracovního záběru 46 cm
Výška pracovního záběru 88 cm
Průměr frézovacího kotouče 570 (22,25") mm
Počet frézovacích nožů 16
Rozměry (dxšxv) 2410x860x1300 mm
Hmotnost 794 kg

Jihomoravský kraj

Praha