Malotraktor Lamborghini Ego

  • Úvod
  • Malotraktor Lamborghini Ego

Nové Lamborghini Ego: Malý, velký traktor. Lamborghini představuje koncentrovaný balíček výkonu a účinnosti. Perfektní odpověď pro všechny typy terénu a aplikací; silný, když jej potřebujete a jeho agilita… To se počítá.

Protože jeho charakter nezná hranic. Představte si, používat funkce a všestrannost velkého traktoru i v malých prostorách vinice, ovocného sadu, skleníku, školce, nebo u specializovaných plodiny na farmě. Představte si sílu a stabilitu velkého traktoru, která Vás upoutá na první pohled, v kompaktním stroji a motor, který odpovídá vynikajícímu rozložení výkonu a spotřebě paliva. Představte si celý nový koncept produktivity šitý na míru přímo Vám.

Klíčové vlastnosti Lamborghini Ego

  • Motor
    Kapalinou chlazený čtyřválec Euro III - motor s nepřímým vstřikováním. K dispozici je varianta s přirozeným sáním nebo jako turbo verze s maximálním výkonem při 3000 otáčkách za minutu. Křivka točivého momentu dává flexibilitu potřebnou k vypořádání se s náhlými změnami v zátěži. 28 litrová nádrž se nachází mezi palubní deskou a motorem, pro maximální účinnost chladícího systému.
  • Převodovka
    Robustní plně reverzní synchronizovaná převodovka s 12 převody vpřed i vzad s tlakovým mazáním. Bohatý úhel natočení 57 stupňů a rychlá reakce řízení dělají manévrování rychlé a snadné. Vynikající bezpečnost, tlačítkem ovládané přední a zadní elektrohydraulické uzávěrky diferenciálu a kotoučovými brzdami. Tři konfigurace PTO jsou k dispozici pro zajištění správného řešení pro každou práci: synchronizované zadní PTO (s volitelnou rychlostí 540, 540ECO a 1000 otáček za minutu), PTO nebo přední PTO v kombinaci s 600 kg nosnosti.
  • Hydraulický systém
    Hydraulický systém se skládá ze dvou samostatných okruhů: jeden s maximálním výkonem čerpadla 30 l/m, přičemž zvedací kapacita zadního vleku je 1200 kg a umožňuje použití traktoru EGO jako nosiče velmi těžkého nářadí. Druhý okruh má výkon čerpadla 15 l/m a hydrostatický systém řízení.
  • Kabina
    Kabina je navržena tak, že je díky inteligentnímu využití prostoru co nejkompaktnější, maximalizuje pružnost stroje, a to vše při zachování komfortu. Nejnižší verze je ideální pro ovocné sady, zatímco Ego 55 má širší zaměření. Kabina je vybavena klimatizací, předem zapojeným systémem pro instalaci rádia, otevíratelným předním i zadním oknem a nastavitelnými vnějšími zpětnými zrcátky.

Model

Max. výkon motoru

Max. krouticí moment

Zdvihový objem

Počet válců

Max. zvedací kapacita

Ego 35

Ego 35

Ego 45

Ego 45

Ego 55

Ego 55

28,5 / 39 kW/k.

31,5 / 43 kW/k.

37 / 51 kW/k.

85 Nm

105 Nm

122 Nm

1500 ccm

1500 ccm

1758 ccm

4

4

4

1200 kg

1200 kg

1200 kg