Ruční kované nářadí Krumpholz s tradicí od roku 1799

Ruční kované nářadí Krumpholz s tradicí od roku 1799

Krumpholz to je více než 220 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních nástrojů, což je naší nejlepší referencí a činí z nás jednu z nejtradičnějších kovářských firem v Evropě. Tato tradice existuje od roku 1799 a pokračuje dodnes díky tomu, že se jedná o kombinaci nejvyšší kvality s širokou škálou výrobků. Každý rok pak přinášíme nové výrobky, které Vám usnadní těžkou práci.

Proč si vybrat nářadí Krumpholz

  • Ctíme tradici
    Známá kovárna v Frankoniánském lese, jejíž tradice se dostává až do středověku. Od roku 1799 je majetkem rodiny Krumpholz. Předává se znovu a znovu od otce k synovi, sedm generací života kovářů od té doby - až do dneška.
  • Inovujeme
    Vytváříme nové inovativní postupy, které aplikujeme do naší výroby. Proto naše nářadí dosahuje vysoké kvality.
  • Nářadí na míru
    Výrobky tvoříme tak, aby bylo jejich použití co nejefektivnější. Myslíme také na ženy a proto máme výrobky upravené přímo pro ně.
  • Myslíme na přírodu
    Jako společnost a zaměstnavatel plníme naši sociální a environmentální odpovědnost. Důraz je kladen na výrobu s výkonem vody. Velký a malý Rehbach, který proudí v Guttenbergerově kladišti, vždy poskytli energii potřebnou pro výrobu našich nástrojů.

Proces výroby Krumpholz

Pro zvláštní požadavky

Kdo se po dlouhou dobu s tématem zahradničení setkává, se dříve či později setká zkušenosti, jak nepříjemné to je, když první těžší břemeno rozbije stopku na nářadí nebo propojení mezi různými materiály.

Zvláštní požadavky na lesnictví, zahradnictví a terénní úpravy vyžadují nástroje, které zaručují dlouhou životnost.

Krumpholz

Estetický a odolný po celý život

Matice a šrouby při výrobě našich nástrojů jsou výhradně z vybraných materiálů. Stabilní kovové součásti jsou vyrobeny z kvalitní švédské oceli s různými stupni tvrdosti. To má tu výhodu, že některé části jsou velmi tvrdé, a proto extrémně stabilní, zatímco jiné přispívají k odolnosti tím, že jsou pružnější a tím tlumí tvrdé nárazy.

Kromě toho je materiál dobře hněten během kování a zhutnění struktury, což zvyšuje pevnost. Zpracováním při velmi vysoké teplotě lze dosáhnout požadovaných změn tvaru bez velkých ztrát materiálu.

Kvalita vyrobená v Německu

V našem kovárně je vše zpracováno ručně a důkladně zkontrolováno. Standard, který nám poskytuje celoživotní záruku na vady materiálu nebo zpracování. Protože naše tvrzení spočívá v kombinaci nejvyšší kvality s širokou škálou produktů.

Nástroje pro generace

V našem kovárně je vše zpracováno ručně a důkladně zkontrolováno. Standard, který nám poskytuje celoživotní záruku na vady materiálu nebo zpracování. Protože naše tvrzení spočívá v kombinaci nejvyšší kvality s širokou škálou produktů.

Krumpholz

Inovace

Vždy jsme se zavázali navrhnout a rozvíjet inovativní a udržitelné nástroje. K dnešnímu dni již mnoho výrobků Krumpholz vyslechlo požadavky profesionálů a amatérských zahradníků.

Krumpholz InovacePoužití nových materiálů, jako je například ocel z Damašku, rozšiřuje sortiment výrobků. Cílem je zlepšení vlastností nástrojů a optické vylepšení. Tvrdší ocel poskytuje tvrdost okraje nože, měkčí pak houževnatost oceli. Leštění a leptání oceli vytváří jedinečný vzor, ​​který není ničím nahraditelný.

Doba si žádá různé nové aspekty a požadavky, nové nápady a inovativní nástroje, které nejen splňují technické požadavky, jsou vysoce kvalitní a mohly by téměř projít jako produkt designu, ale které jsou dobře přizpůsobeny fyziologickým pohybům lidského těla. Pracovní postup je tedy mnohem snazší a zahradník bere svou každodenní prací s radostí.

Kompletní sortiment nářadí Krumpholz naleznete zde: https://eshop.krumpholz1799.cz

Oficiální zastoupení značky Krumpholz v ČR

Krumpholz Czech s.r.o.
Markvartovická 1965/8, 748 01 Hlučín
Mobil: 736 473 463; E-mail: info@krumpholz1799.cz
www.krumpholz1799.cz