Laski - TOP produkty 2021

Laski - TOP produkty 2021

Představujeme hity letošního roku z produkce společnosti Laski: bateriový štěpkovač LS 160 AB, částečně autonomní pařezová fréza F 500 HR v novém vizuálu LASKI, pařezová fréza na pásovém podvozku P 38 R – EFI (model pro rok 2021 s novými funkcemi a dozerem), drážkovač do nezámrzné hloubky TR 120...

Společnost LASKI s.r.o. je přední evropský výrobce komunální a lesni techniky, v České republice navíc pravidelně sbírá různá ocenění. Aktuálně se LASKI s.r.o. umístila na 1. místě v anketě IBM Firma roku 2021 Olomouckého kraje!

Laski LS 160 AB
Výkonný štěpkovač na baterie

Štěpkovač LS 160 AB je první plně elektrický kompaktní stroj určený k likvidaci dřevěného odpadu, větví s listím i jehličím, kůry, kmenů a dalších nadzemních částí rostlin, ke štěpkování nadbytečného dřeva, jako jsou tyče, kůra, kolíky atd. a také k výrobě štěpky z výše uvedených materiálů. Zpracovávat můžete všechny tyto materiály do průměru až 160 mm. Pro tažení stále stačí řidičský průkaz skupiny B, ale s rozšířením B96 (nedělají se písemné testy).

 

Laski LS 95 A
Bateriový štěpkovač

Štěpkovač LS 95 A se vyznačuje vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí. Stroj je plně elektrický. Motor je s řezacím ústrojím spojen klínovým řemenem. Stroj je vybaven dvěma řezacími noži a protiostřím. Vkládání štěpkovaného materiálu je gravitační, což znamená, že materiál vložený do násypky sám klouže k řezacímu ústrojí. Ergonomická madla a elektrický pojezd maximálně usnadní manipulaci se strojem.

 

Laski F 500 HR
Fréza na pařezy s dálkovým ovládáním

Fréza F 500 HR je určena k frézování dřevěných pařezů, tj. k odfrézování nadzemní a podzemní části. Maximální průměr pařezu je bez omezení. Dálkové ovládání maximálně zvyšuje pracovní komfort obsluhy. Pracovník je ušetřen veškeré fyzické námahy. Minimální šířka 890 mm umožňuje průjezd frézy i stísněným prostorem. Stroj je vybaven automatickým frézovacím systémem.

 

Laski P 38 R - EFI
Fréza na pařezy na pásovém podvozku s dálkovým ovládáním a motorem se vstřikováním paliva

Fréza P 38 R - EFI je určena k frézování dřevěných pařezů, tj. k odfrézování nadzemní a podzemní části. Maximální průměr pařezu je bez omezení. Pásový podvozek zajišťuje stroji vysokou průchodnost terénem. Roztažitelnost podvozku zaručuje velkou stabilitu stroje, a to zvyšuje bezpečnost při práci. Zúžený podvozek zajišťuje průjezdnost stísněnými prostory. Fréza se tak snadno dostane i přes zahradní branku širokou 70 cm. Pohyb stroje je zajištěn hydraulickým obvodem. Dálkové ovládání maximálně zvyšuje pracovní komfort obsluhy. Pracovník je ušetřen veškeré fyzické námaze. Stroj je vybaven benzínovým motorem se vstřikováním paliva.

 

Laski TR 120 HI
Drážkovač do nezámrzné hloubky

TR 120 H je drážkovač, který vytváří v půdě různého složení drážku až do hloubky 120 cm o šířce do 20 cm. Stroj je určen pro hloubení drážek v zahradách, parcích, hřištích apod. pro pokládání závlah a inženýrských sítí. Drážkovač je vybaven nastavitelnou plazivou rychlostí, pro zvolení optimální rychlosti pojezdu při drážkování, připojovacím modulem pro zahrnovací radlici, světly, majáky, voltmetrem, USB nabíječkou a počítadlem motohodin (celkové/denní). Celková šířka stroje 870 mm a jeho kompaktní provedení umožní práci v omezených a hůř přístupných prostorech.

 

www.laski.cz