Zametací stroj Dulevo 2000 Sky

  • Úvod
  • Zametací stroj Dulevo 2000 Sky

Model Dulevo 2000 Sky zaujme především svou promyšlenou konstrukcí, možností všestranného využití a kompaktními rozměry. Díky své rychlosti a skvělé manévrovatelnosti představuje tento stroj ideální řešení pro úklid frekventovaných míst, jako jsou cyklostezky, chodníky, pěší zóny a parkoviště.

Moderní ekologický stroj

Zametací stroj Dulevo 2000 Sky byl navržen podle nejmodernějších designových trendů s velkým důrazem na ergonomii. Díky šetrnému využívání vody, nízké prašnosti a tichému provozu je stroj ohleduplný k životnímu prostředí. Důmyslná technická řešení se tu kombinují s nejmodernějšími technologiemi, nejkvalitnějšími komponenty a zároveň jednoduchostí, typickou pro všechny stroje značky Dulevo.

Obratný a rychlý, poradí si v každé situaci

Díky mohutným pneumatikám, účinným tlumičům a velké světlé výšce má Dulevo 2000 Sky výjimečnou schopnost bezpečně přejíždět obrubníky a různé terénní překážky. Mezi jeho další přednosti patří hlavně rychlost, motor s protiprachovou ochranou s revolučně umístěnými chladiči, ideální rozložení hmotnosti a vynikající stabilita. Výkonný brzdný systém splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti při práci i jízdě na delší vzdálenost. Vozidlo má pevný rám z ocelových trubek, je vybaveno bezpečnostními pásy, širokými, elektricky ovládanými zpětnými zrcátky a parkovacími senzory. Stačí usednout do kabiny a hned poznáte jeho výjimečnost. Zvukově izolovaná sací turbína, umístěná pod zásobníkem odpadu, dokáže vyvinout vysoký podtlak i při nízkých otáčkách. Díky novému designu sací hubice má stroj při zametání perfektní výkon. Obě řízené nápravy, šíře zametání až 2700 mm, sběrná nádoba z nerezové oceli s objemem 2 m3 a volitelné zimní příslušenství zaručují městům, obcím nebo průmyslových podnikům bezproblémový chod stroje za každých podmínek.

Řidič v centru pozornosti

Díky kompaktním rozměrům se Dulevo 2000 SKY dostane téměř všude; snadno zamete podzemní parkovací stání i venkovní parkoviště, projede pod přístřešky na nástupištích veřejné dopravy a pod dopravními značkami. Pevný podvozek s parabolickými listovými pružinami má účinné tlumiče a bezpečnou, pohodlnou a zvukově izolovanou kabinu, která zpříjemňuje řízení stroje. Záměrem konstruktérů bylo nabídnout obsluze takovou výbavu, kde i ten nejmenší detail je optimalizovaný pro ulehčení práce při dlouhých pracovních směnách v jakékoli denní či noční době.

Komfortní kabina

Dvoumístná, zvukově dobře izolovaná kabina je vybavena sloupkem řízení s nastavitelnou výškou a náklonem, je standardně dodávána s klimatizací, elektrickými zrcátky, rádiem se vstupem pro iPod a univerzální zásuvkou na dobíjení různých zařízení. Velké prosklené plochy a vhodně umístěné ovládací prvky poskytují řidiči ideální výhled při přejezdech i při práci; důležitá zařízení, například sací otvor a boční kartáče, jsou z kabiny dobře viditelná a aktivují se z nastavitelné loketní opěrky. Každý z kartáčů má vlastní nezávislý joystick, s jehož pomocí se dá intuitivně a pohodlně ovládat.

Jednoduchá konstrukce usnadňuje údržbu

Dulevo 2000 Sky nepoužívá žádnou složitou elektroniku, všechny funkce se aktivují pomocí elektrických nebo hydraulických obvodů, které lze snadno identifikovat. Jednotlivé části stroje jsou snadno přístupné, čemuž napomáhají boční a zadní výklopné panely, inteligentní uspořádání a sklopná kabina. Všechny tyto vlastnosti usnadňují údržbu vozidla.

A město může klidně spát...

Výkonný a přitom nehlučný stroj Dulevo 2000 Sky může pracovat kdykoliv, dokonce i v noci, aniž by přitom rušil své okolí. Síla standardně dodávaného turbomotoru o výkonu 72 kW umožňuje účinné a rychlé zametání i při úsporných režimech, vždy s nízkými provozními náklady.

Motor VM 72 kW
Šířka zametání 1750-3400 mm
Čisticí výkon 28000 m2/h
Rychlost max. 40 km/h
Zásobník na vodu 470 l
Sběrný zásobník na nečistoty 2000 l
Výška vyklápění zásobníku 1600 mm
Rozměry (dxšxv) 4640x1350x1990 mm
Hmotnost 7800 kg

Pardubický kraj

Praha