Žací traktor Iseki SZ 330

  • Úvod
  • Žací traktor Iseki SZ 330

Profi žací traktor Iseki série Zero-Turn SZ 330 s výkonným dieslovým motorem zaručuje vynikající vlastnosti sečení. Hydrostatický pojezd je ovládán manuálně dvěma držadly, pomocí kterých lze stroj otáčet na místě o 360°. Tím je maximálně eliminován výskyt neposečených míst.Výkonný motor v kombinaci s robustním šasi a širokou žací lištou uspokojí i náročné profesionály.

Účinná a snadná údržba Iseki SZ 330

Dieslový 3-válcový vodou chlazený motor s výkonem 32 k. poskytuje obsluze vyrovnaný výkon sečení i v členitém terénu. Palivová nádrž na 30 litrů v kombinaci s nízkou spotřebou paliva umožňuje provozovat stroj bez častého doplňování paliva, čímž se zaručí maximální využití stroje v terénu. Snadný přístup k motoru a jeho částem usnadňuje běžnou údržbu stroje, jako je výměna filtrů a oleje.

Snadné ovládání Iseki SZ 330

Všechny ovládací prvky řízení jsou umístěny po obou stranách sedačky. Podlaha je celá plochá. Dvě hydrostatické jednotky jsou ovládány pomocí dvou řídících pák. Při posunutí řídící páky vpřed je iniciován pohyb této strany vpřed. Také poloha vzad způsobí pohyb této strany zpět.Tímto se docílí rychlé a snadné manipulace a otáčení stroje.

Bezpečnost a spolehlivost Iseki SZ 330

Různé bezpečnostní prvky, například při startu motoru, neaktivované ruční brzdě před transportem nebo sklopný bezpečnostní rám eliminují možná zranění obsluhy.Další z výhod Iseki je vhodně konstruovaná a vytvarovaná žací lišta, která zajistí zákazníkům vynikající výsledky sečení.

Motor Iseki diesel
Počet válců 3
Zdvihový objem 1498 ccm
Výkon motoru 33 k.
Palivová nádrž 36 l
Rychlost 0-15 vpřed / 0-8 vzad km/h
Šíře pracovního záběru volitelně 155 - 183 cm
Rozvor 1450 mm
Rozměry (dxšxv) 2320x1560x1950 mm

Jihomoravský kraj

Královéhradecký kraj

Liberecký kraj

Moravskoslezský kraj

Pardubický kraj

Středočeský kraj

Ústecký kraj