Velkoplošná sekačka Ferris IS 2100Z

  • Úvod
  • Velkoplošná sekačka Ferris IS 2100Z

Velkoplošná sekačka s nulovým poloměrem otáčení Ferris IS 2100Z je robustní a výkonný stroj. Je vybavena dvouválcovým benzínovým, vzduchem chlazeným motorem Briggs&Stratton Vanguard EFI o výkonu 28 koní. Třínožové žací ústrojí se zadním výhozem a mulčováním o záběru 132 cm nebo 155 cm.

Patentovaný systém zavěšení Ferris IS®

  • Exkluzívní funkce, která stroje Ferris odlišuje od konkurence: průmyslově patentovaný systém zavěšení IS® používaný u výrobků firmy Ferris. Samotný systém zavěšení od firmy Ferris nabízí koncovému uživateli celou řadu výhod od zvýšeného komfortu obsluhy po zvýšení produktivity.
  • Konstrukce kopírující terén pro přesné sekání kdy sekací ústrojí kopíruje pohyby nezávislého zavěšení kol IS® a profil nerovného terénu. Tedy například při přejíždění hrbolu kopíruje zavěšení danou nerovnost, minimalizuje přerušení při kontaktu se zemí a maximalizuje trakci, výsledkem je vynikající a konzistentní sečení. Toto zavěšení rovněž prospívá podvozku, protože výrazně omezuje jeho otřesy.
  • Tento patentovaný systém zavěšení umožňuje nezávislý pohyb každého kola nahoru a dolů, a tím hladký průjezd nerovným trávníkem. Ústrojí sekačky je plovoucí vzhledem k zavěšení a pohybuje se nahoru a dolů podle toho, jak se pohybují kola sekačky. Tento systém prakticky eliminuje otřesy podvozku, zajišťuje vynikající komfort obsluhy, zvyšuje rychlost sekání a stabilitu a prodlužuje životnost sekačky.
Motor Briggs&Stratton Vanguard EFI
Výkon motoru 28 k.
Pojezdová rychlost 18 km/h
Žací ústrojí třínožové iCD se zadním výhozem a mulčováním
Šíře pracovního záběru 132 / 155 cm
Výška sečení 38-127 mm
Výkon sečení 1,90 / 2,23 ha/h