Univerzální nakladač MultiOne řada 2

  • Úvod
  • Univerzální nakladač MultiOne řada 2

MultiOne řada 2 - tento nakladač poskytuje vysoký výkon na každém povrchu.

Ovládací systém umožňuje obsluze řídit stroj s maximálním pohodlím, a to i ve stísněných prostorech. Kompaktní výkon a inovativní design činí nakladače MultiOne řady 2 nejvíce konkurence schopnými stroji ve své kategorii.

Multione 2.3 EFI

Model 2.3 má velice malý bod vnitřního otáčení a díky svým kompaktnímj e vhodný pro práci na chodnících, údržba prostranství, zahrad, atd. Vhodný je tedy jak pro zemědělce, statky, komunální služby ale i stavebnictví nebo zahradnictví. Velice oblíbený je i jako domácí pomocník soukromém sektoru.

Díky možnosti připojení mnoha adaptérů se jedná o stroj s možností využití po celý rok. Nejrůznější druhy lopat (hladká, zubová, velkoobjemová, 3v1 – klapačka, vysokovýklopná lopata, lopaty s nejrůznějšími přidržovači), paletizační vidle, jeřábové rameno, bodce a přidržovací adaptéry na převážení balíků, krmná lopata, sněhová radlice, podkopové rameno, podkop, půdní vrták, stavební míchačka, bourací kladivo, kleště na drcení betonu, zametací kartáč, přívěs, tlaková myčka, mulčovač, sekačka, provzdušňovač trávníku, postřikovač, rotační brány, fréza na pařezy, štípač, štěpkovač, sekačka a další příslušenství.

Model

Motor

Výkon motoru

Palivo

Pohon

Rychlost

Max. zvedací výška

Max. zvedací kapacita

Pneu

Rozměry (dxšxv)

Hmotnost

2.3 EFI

2.3 EFI

Kohler EFI

26,5 k.

benzín

4WD

0-15 km/h

1,6 m

560 kg

standard 20×8.00-10

2187x1047x1958 mm

710 kg

Pardubický kraj

kraj Vysočina