Traktorová sekačka Wisconsin Engineering W3800 Piraňa

  • Úvod
  • Traktorová sekačka Wisconsin Engineering W3800 Piraňa

Robustní žací stroj a sekačka na trávu W3800 Piraňa s dieselovým 4-taktním tříválcovým motorem Kubota o výkonu 20 HP je konstruován pro celodenní nasazení i v těch nejnáročnějších podmínkách.
Dobře konstruované rysy zlehčují činnost, zesilují výkonnost a snižují prostoj.

Obsluha stroje určitě ocení hydrostatickou převodovku, s kterou snadno změní rychlost i směr jízdy, profesionální hydraulické řízení, které výrazně pomáhá k snadné manévrovatelnosti stroje v náročných podmínkách a systém sečení a odhozu trávy do 600L zásobníku širokým tunelem pro sečení za všech podmínek.

Masivní přední náprava, ocelové nárazníky, halogenová světla a seřiditelné sedadlo ocení každý majitel stroje. K tomuto komunálnímu stroji lze připojit hyraulickou jednotku pro použití aktivního nářadí umožňující celoroční využití tohoto profesionálního stroje.

Vlastnosti Wisconsin Engineering W3800 Piraňa

  • Žací ústrojí
    Precizní sestřih a sběr trávy zajišťují dva robustní, proti sobě rotující nože. Unikátní design lopatek nožů zajišťuje efektivnější sání do sběrného koše. Seřizování výšky sečení je hydraulické.
  • Motor profi třídy
    Srdcem stroje je kvalitní dieslový třívalec od prvotřídního výrobce Kubota. Tento motor vyniká svojí spolehlivostí a spotřebou - pouze do 2 litrů paliva na hodinu.
  • Profi řešení pohonu stroje
    Pohodlné ovládání ve všech podmínkách zaručuje hydrostatická převodovka umužňující plynulou změnu rychlosti bez nutnosti přeřazování. Ovládání je snadné i díky posilovači řízení.
  • Patentovaný senzor
    Senzor monitoruje proud vzduchu z žacího ústrojí. Pohon nožů je vypnut, jakmile je sběrný koš z 90% naplněn. Zbylá kapacita umožní dosečení k požadovnanému místu vyklopení.
  • Sběrný koš s kapacitou 640 l
    Jednodušší to být nemůže! Posečenou trávu vyklopíte pouze stisknutím tlačítka na panelu ovládání. Možnost vyklápění i na valník!
  • Kovové domky hřídelí
    Křehké odlitky hliníku na namáhaných komponentech u našich strojů nenajdete. My používáme pouze kovové dílce, na jejichž kvalitu sázíme 5 letou zárukou.
  • Sedadlo Deluxe
    Pohodlné nastavovatelné ergonomické sedadlo je vybaveno loketními opěrkami pro maximální pohodlí při dlouhé práci.
  • Snadná montáž nožů
    Tvar unašeče usnadňuje výměnu nožů a zajišťuje jejich správnou pozici při jejich instalaci. Patentované unašeče navíc nepodléhají korozi, zanešení a opotřebení.
  • Extra velký tunel
    Vaše ruce nemusí být zelené! Sečení a sběr vysoké mokré trávy umí stroj i bez ucpání tunelu! Extra velký tunel 450 x 450 mm s čistící klapkou.
  • Kulové čepy řízení
    Kulové čepy řízení nesrovnatelné s levnými čepy z ohnutých trubek. Kulové čepy lze seřizovat pro dosažení přesného sečení v různě náročných podmínkách.
  • Madla pro pohodlí a jistotu
    Madla kolem sedadla a na kapotě umožňují pohodlné nasedání a sesedání ze stroje, poskytují jistotu a bezpečí při sekání svažitých terénů a usnadňují manipulaci se strojem.
  • Maximální poloměr otáčení
    Sečení trávy kolem stromů, keřů a různých překážek není žádný problém díky maximálnímu poloměru otáčení kol. A jde to i bez narušování trávníků při velmi ostrých zatáčkách.
Motor Kubota D-722 Diesel
Výkon motoru 20,0 k.
Palivová nádrž 20,0 l
Převodovka hydrostatická
Rychlost vpřed 13,0 / vzad 6,0 km/h
Šíře pracovního záběru 122 cm
Výška sečení 20-120 mm
Objem koše 640 l
Pneu přední 16x6.5-8 / zadní 23x8.5-12 na šroub
Rozměry (dxšxv) 2910x1265x1280 mm
Hmotnost 600 kg

Jihočeský kraj

Pardubický kraj

Plzeňský kraj

Středočeský kraj

Ústecký kraj